Collaboration Kurzusok

Collaboration Kurzusok

Helyi, oktató által vezetett élő Collaboration képzések bizonyítják, interaktív gyakorlati gyakorlati a fundamentumok és a fejlett fogalmak Collaboration.

Az együttműködési tréning "helyszíni élő tréningként" vagy "távoli élő képzésen" keresztül érhető el. Helyben, a Magyarország-ban vagy a NobleProg vállalati tréningközpontokban, a helyszínen végezhető élő oktatás. Magyarország. A távoli, élő oktatást interaktív, távoli asztal útján végzik.

NobleProg--a helyi tréning szolgáltató

Ajánlások

Subcategories

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
7 hours
Overview
A FitNesse Java tesztkörnyezet, amely lehetővé teszi a teszterek, a fejlesztők és az ügyfelek számára, hogy együttesen hozzanak létre vizsgálati eseteket a wikiben Lehetővé teszi az átvételi tesztek agilis stílusát, ahol a tesztelők együttműködnek a fejlesztőkkel egy tesztcsomag készítéséhez A FitNesse támogatja a Java,Net, Ruby, Python, C és PHP programokat a FitNesse segítségével Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják használni a wiki alapú együttműködési megközelítést a tesztesetek létrehozásához és fenntartásához, majd végrehajtják ezeket a teszteket egy demo alkalmazással szemben A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Vegyünk példákat a kívánt szoftver-viselkedésre, és fordítsuk őket automatizált tesztekre, amelyek megtekinthetők és szerkeszthetők a wikin keresztül Írjon és hajtson végre teszteket a böngészőn, parancssoron (RESTful szintaxis használatával) vagy egy JUnit teszten Olyan próbatesteket hozhat létre, amelyek lehetővé teszik a nem technikai emberek számára, hogy teszteket írjanak a wiki oldal módosításával Használja a FitNesse-et tudásbázisként és tárolóként a történet és a téma követelményeinek megfelelően Közönség Mérnökök Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
7 hours
Overview
Rocket. chat van egy népszerű nyit-forrás csoport beszélgetés alkalmazás és szolgál. Bár a felhasználói felület egyszerű és tiszta, a rendszer erős és összetett. Vannak sok alakzat elintézés részére különböző használ-esetek. Felfejlődik a szolgál, Configuring ez illően, igazgató és nyújtható ez lehet kihívó.

ebben az oktató által vezetett, élő tanfolyam, kapunk, és gyorsan fut, feltéve, ha a gyakorlati tapasztalat, hogy telepíteni, kezelni és kiterjeszteni a saját Rocket. chat szerver.

formátuma a kurzus

-

rész előadás, részben vita, nehéz gyakorlati gyakorlat
21 hours
Overview
ebben az oktató által vezetett, az élő képzés, a résztvevők megtanulják, hogyan kell telepíteni, testre, hibakeresés, fenntartása, és kezelése Zimbra együttműködés.

egyes témák szerepelnek a képzés tartalmazza:

- telepítése, kezelése, és karbantartása Zimbra Collaboration Suite.
- áttelepítése és hibaelhárítása.
- racionalizálása és javítása Zimbra adminisztráció.

formátuma a kurzus

- Interactive előadás és vita.
- sok gyakorlatok és gyakorlat.
- Hands-on végrehajtása élő-labor környezetben.

tanfolyam testreszabási beállításai

- hogy kérje személyre szabott képzés a tanfolyam, kérjük, forduljon hozzánk, hogy gondoskodjon.
7 hours
Overview
Ez a tanfolyam mindenki számára készült, aki szeretné megtanulni, hogyan kell létrehozni, szerkeszteni és rendezni a tartalmat a MediaWiki szoftver használatával.
7 hours
Overview
.
7 hours
Overview
A MediaWiki egy ingyenes és nyílt forrású wiki szoftver. Ez az egynapos kurzus lehetővé teszi a résztvevőknek, hogy bemutassák a Semantic MediaWiki-t.
Weekend Collaboration courses, Evening Collaboration training, Collaboration boot camp, Collaboration instructor-led, Weekend Collaboration training, Evening Collaboration courses, Collaboration coaching, Collaboration instructor, Collaboration trainer, Collaboration training courses, Collaboration classes, Collaboration on-site, Collaboration private courses, Collaboration one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!