Collaboration Kurzusok

Collaboration Kurzusok

Helyi, oktató által vezetett élő Collaboration képzések bizonyítják, interaktív gyakorlati gyakorlati a fundamentumok és a fejlett fogalmak Collaboration.

Az együttműködési tréning "helyszíni élő tréningként" vagy "távoli élő képzésen" keresztül érhető el. Helyben, a Magyarország-ban vagy a NobleProg vállalati tréningközpontokban, a helyszínen végezhető élő oktatás. Magyarország. A távoli, élő oktatást interaktív, távoli asztal útján végzik.

NobleProg--a helyi tréning szolgáltató

Machine Translated

Ajánlások

Subcategories

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
7 hours
Overview
A FitNesse Java tesztkörnyezet, amely lehetővé teszi a teszterek, a fejlesztők és az ügyfelek számára, hogy együttesen hozzanak létre vizsgálati eseteket a wikiben Lehetővé teszi az átvételi tesztek agilis stílusát, ahol a tesztelők együttműködnek a fejlesztőkkel egy tesztcsomag készítéséhez A FitNesse támogatja a Java,Net, Ruby, Python, C és PHP programokat a FitNesse segítségével Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják használni a wiki alapú együttműködési megközelítést a tesztesetek létrehozásához és fenntartásához, majd végrehajtják ezeket a teszteket egy demo alkalmazással szemben A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Vegyünk példákat a kívánt szoftver-viselkedésre, és fordítsuk őket automatizált tesztekre, amelyek megtekinthetők és szerkeszthetők a wikin keresztül Írjon és hajtson végre teszteket a böngészőn, parancssoron (RESTful szintaxis használatával) vagy egy JUnit teszten Olyan próbatesteket hozhat létre, amelyek lehetővé teszik a nem technikai emberek számára, hogy teszteket írjanak a wiki oldal módosításával Használja a FitNesse-et tudásbázisként és tárolóként a történet és a téma követelményeinek megfelelően Közönség Mérnökök Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
7 hours
Overview
Rocket.Chat egy népszerű nyílt forrású csoportos csevegőalkalmazás és -kiszolgáló. Bár a felhasználói felület egyszerű és tiszta, a rendszer nagy teljesítményű és összetett. Számos konfigurálható beállítás létezik a különböző felhasználási esetekhez. A kiszolgáló telepítése, megfelelő konfigurálása, kezelése és kiterjesztése kihívást jelenthet.

Ebben az oktató által vezetett élő kurzusban gyorsan és gyorsan Rocket.Chat Önt, és gyakorlati tapasztalatokat biztosítunk Önnek a saját Rocket.Chat szerver telepítéséhez, kezeléséhez és bővítéséhez.

A tantárgy formátuma

-

Rész előadás, rész vita, nehéz gyakorlati gyakorlat
21 hours
Overview
Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják a Zimbra Collaboration telepítését, testreszabását, hibaelhárítását, karbantartását és kezelését.

A képzés néhány témája a következő:

- A Zimbra Collaboration Suite telepítése, kezelése és karbantartása.
- Áttérés és hibaelhárítás.
- A Zimbra adminisztráció Zimbra és javítása.

A tantárgy formátuma

- Interaktív előadás és beszélgetés.
- Sok gyakorlat és gyakorlat.
- Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.

Tanfolyam testreszabási lehetőségek

- Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
7 hours
Overview
Ez a tanfolyam mindenki számára készült, aki szeretné megtanulni, hogyan kell létrehozni, szerkeszteni és rendezni a tartalmat a MediaWiki szoftver használatával.
7 hours
Overview
.
7 hours
Overview
A MediaWiki egy ingyenes és nyílt forrású wiki szoftver. Ez az egynapos kurzus lehetővé teszi a résztvevőknek, hogy bemutassák a Semantic MediaWiki-t.
Weekend Collaboration courses, Evening Collaboration training, Collaboration boot camp, Collaboration instructor-led, Weekend Collaboration training, Evening Collaboration courses, Collaboration coaching, Collaboration instructor, Collaboration trainer, Collaboration training courses, Collaboration classes, Collaboration on-site, Collaboration private courses, Collaboration one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!