CCSK Kurzusok

CCSK Kurzusok

A helyi, oktató által vezetett élő CCSK (Cloud Security Knowledge) tanfolyamok interaktív gyakorlati gyakorlattal demonstrálják a CCSK alapjait és segítik a diákokat a CCSK tanúsítási vizsga előkészítésében. A CCSK képzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés". A helyszínen élő helyszíni tréning a helyszínen végezhető el az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központokban Magyarország . A távoli élő képzést interaktív, távoli asztali munka segítségével végezzük. NobleProg - a helyi képzési szolgáltató

Machine Translated

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

CCSK Course Outlines

Kurzusnév
Duration
Overview
Kurzusnév
Duration
Overview
14 hours
Overview
Leírás:

Ez a kétnapos CCSK Plus tanfolyam magában foglalja a CCSK Alapítvány tanfolyamának minden tartalmát, és kiterjedt gyakorlati laboratóriumokkal bővül a képzés második napján. A hallgatók megtanulják tudásuk alkalmazását egy olyan gyakorlat sorozatának végrehajtásával, amely olyan forgatókönyvet tartalmaz, amely egy kitalált szervezetet biztonságosan a felhőbe hoz. A képzés elvégzése után a hallgatók felkészülnek a CCSK tanúsítási vizsgára, amelyet a Cloud Security Alliance szponzorál. A képzés ezen második napján további előadások szerepelnek, bár a hallgatók idejük nagy részét a gyakorlatok során felhőinfrastruktúra kiértékelésével, felépítésével és biztosításával töltik.

célok:

Ez egy kétnapos osztály, amely a CCSK - Alapképzés kezdetén kezdődik, amelyet egy további nap követ, további tartalmi és gyakorlati tevékenységekkel.

Célközönség:

Ez az osztály a biztonsági szakembereknek szól, de hasznos mindenki számára, aki bővíteni kívánja ismereteit a felhő biztonságáról.
Weekend CCSK (Certificate of Cloud Security Knowledge) courses, Evening CCSK training, CCSK boot camp, Certificate of Cloud Security Knowledge instructor-led, Weekend CCSK (Certificate of Cloud Security Knowledge) training, Evening Certificate of Cloud Security Knowledge courses, Certificate of Cloud Security Knowledge coaching, Certificate of Cloud Security Knowledge (CCSK) instructor, CCSK (Certificate of Cloud Security Knowledge) trainer, CCSK training courses, CCSK (Certificate of Cloud Security Knowledge) classes, CCSK on-site, CCSK private courses, Certificate of Cloud Security Knowledge (CCSK) one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!