CCSK Kurzusok

CCSK Kurzusok

A helyi, oktató által vezetett élő CCSK (Cloud Security Knowledge) tanfolyamok interaktív gyakorlati gyakorlattal demonstrálják a CCSK alapjait és segítik a diákokat a CCSK tanúsítási vizsga előkészítésében. A CCSK képzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés". A helyszínen élő helyszíni tréning a helyszínen végezhető el az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központokban Magyarország . A távoli élő képzést interaktív, távoli asztali munka segítségével végezzük. NobleProg - a helyi képzési szolgáltató

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

CCSK Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Összefoglaló
Leírás:

Ez a kétnapos CCSK Plus tanfolyam magában foglalja a CCSK Alapítvány tanfolyamának minden tartalmát, és kiterjedt gyakorlati laboratóriumokkal bővül a képzés második napján. A hallgatók megtanulják tudásuk alkalmazását egy olyan gyakorlat sorozatának végrehajtásával, amely olyan forgatókönyvet tartalmaz, amely egy kitalált szervezetet biztonságosan a felhőbe hoz. A képzés elvégzése után a hallgatók felkészülnek a CCSK tanúsítási vizsgára, amelyet a Cloud Security Alliance szponzorál. A képzés ezen második napján további előadások szerepelnek, bár a hallgatók idejük nagy részét a gyakorlatok során felhőinfrastruktúra kiértékelésével, felépítésével és biztosításával töltik.

célok:

Ez egy kétnapos osztály, amely a CCSK - Alapképzés kezdetén kezdődik, amelyet egy további nap követ, további tartalmi és gyakorlati tevékenységekkel.

Célközönség:

Ez az osztály a biztonsági szakembereknek szól, de hasznos mindenki számára, aki bővíteni kívánja ismereteit a felhő biztonságáról.
Online CCSK (Certificate of Cloud Security Knowledge) courses, Weekend CCSK courses, Evening CCSK training, Certificate of Cloud Security Knowledge boot camp, CCSK (Certificate of Cloud Security Knowledge) instructor-led, Weekend Certificate of Cloud Security Knowledge training, Evening Certificate of Cloud Security Knowledge courses, Certificate of Cloud Security Knowledge (CCSK) coaching, CCSK (Certificate of Cloud Security Knowledge) instructor, CCSK trainer, CCSK (Certificate of Cloud Security Knowledge) training courses, CCSK classes, CCSK on-site, Certificate of Cloud Security Knowledge (CCSK) private courses, CCSK one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions