Central Authentication Service (CAS) Kurzusok

Central Authentication Service (CAS) Kurzusok

Helyi, oktatói élő Központi Hitelesítő Szolgálat (CAS) képzések mutatják be az interaktív kézimunka gyakorlatot az CAS SSO (SingleSignOn Authentication) megvalósításával és a hitelesítési kiszolgáló telepítésével és kezelésével kapcsolatban A CAS-képzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Central Authentication Service (CAS) Course Outlines

Kurzusnév
Duration
Overview
Kurzusnév
Duration
Overview
7 hours
Overview
A CAS, vagy a Központi Hitelesítési Szolgáltatás egy nyílt forrású, vállalati szintű, egyszeri bejelentkezés protokoll az interneten. A CAS egyszeri bejelentkezés révén hozzáférést biztosít a felhasználókhoz több alkalmazáshoz, és lehetővé teszi a webes alkalmazások számára a felhasználók hitelesítését anélkül, hogy hozzáférést adnának a felhasználói jelszavakhoz. A CAS tartalmaz egy Java szerver összetevőt és különféle kliens könyvtárakat, amelyek PHP , PL/ SQL , Java és egyéb nyelven vannak írva.

Ebben a kurzusban megbeszéljük a CAS architektúráját és tulajdonságait, valamint a CAS szerver telepítésének és konfigurálásának gyakorlását. A tanfolyam végére a résztvevők megértik a CAS bevezetését az egyszeri bejelentkezéshez szükséges hitelesítéshez, valamint a saját hitelesítési szerver telepítéséhez és kezeléséhez szükséges gyakorlatot.

Közönség

- Rendszergazdák

A tantárgy formátuma

- Rész előadás, rész vita, nehéz gyakorlati gyakorlat
Weekend CAS (Central Authentication Service) courses, Evening Central Authentication Service (CAS) training, Central Authentication Service (CAS) boot camp, CAS instructor-led, Weekend CAS (Central Authentication Service) training, Evening CAS courses, CAS coaching, Central Authentication Service instructor, CAS (Central Authentication Service) trainer, Central Authentication Service (CAS) training courses, CAS (Central Authentication Service) classes, Central Authentication Service (CAS) on-site, Central Authentication Service (CAS) private courses, Central Authentication Service one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!