Central Authentication Service (CAS) Kurzusok

Central Authentication Service (CAS) Kurzusok

Helyi, oktatói élő Központi Hitelesítő Szolgálat (CAS) képzések mutatják be az interaktív kézimunka gyakorlatot az CAS SSO (SingleSignOn Authentication) megvalósításával és a hitelesítési kiszolgáló telepítésével és kezelésével kapcsolatban A CAS-képzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Central Authentication Service (CAS) Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
7 hours
Összefoglaló
A CAS, vagy a Központi Hitelesítési Szolgáltatás egy nyílt forrású, vállalati szintű, egyszeri bejelentkezés protokoll az interneten. A CAS egyszeri bejelentkezés révén hozzáférést biztosít a felhasználókhoz több alkalmazáshoz, és lehetővé teszi a webes alkalmazások számára a felhasználók hitelesítését anélkül, hogy hozzáférést adnának a felhasználói jelszavakhoz. A CAS tartalmaz egy Java szerver összetevőt és különféle kliens könyvtárakat, amelyek PHP , PL/ SQL , Java és egyéb nyelven vannak írva.

Ebben a kurzusban megbeszéljük a CAS architektúráját és tulajdonságait, valamint a CAS szerver telepítésének és konfigurálásának gyakorlását. A tanfolyam végére a résztvevők megértik a CAS bevezetését az egyszeri bejelentkezéshez szükséges hitelesítéshez, valamint a saját hitelesítési szerver telepítéséhez és kezeléséhez szükséges gyakorlatot.

Közönség

- Rendszergazdák

A tantárgy formátuma

- Rész előadás, rész vita, nehéz gyakorlati gyakorlat
Online CAS (Central Authentication Service) courses, Weekend Central Authentication Service (CAS) courses, Evening Central Authentication Service (CAS) training, CAS boot camp, CAS (Central Authentication Service) instructor-led, Weekend CAS training, Evening CAS courses, Central Authentication Service coaching, CAS (Central Authentication Service) instructor, Central Authentication Service (CAS) trainer, CAS (Central Authentication Service) training courses, Central Authentication Service (CAS) classes, Central Authentication Service (CAS) on-site, Central Authentication Service private courses, Central Authentication Service (CAS) one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions