C# Kurzusok

C# Kurzusok

Helyi, oktatott élő C # (Csharp vagy C éles) tanfolyamok tanúskodnak a handson gyakorlaton, hogyan kell fejleszteni a C # alkalmazásokat A C # edzés "on-site élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
35 hours
Overview
a

C# egy hatékony, objektumorientált nyelv, amely a Microsoft .NET platformon történő alkalmazások fejlesztéséhez alkalmas.

Ez oktató-vezetett, él képzés bemutat haladó jellegét meghatározza-ból c betű #, vizsgál-a használat mint mindkettő egy iskolapad alkalmazás programozási nyelv és egy pókháló programozási nyelv részére solving valóságos-világ probléma.

programozási technikák és a megbízók is bizonyított és gyakorolták keresztül in-osztály, Hands-on gyakorlatok és séta-throughs.

formátuma a kurzus

- C# fejlett elvek vitatják meg a résztvevők lépés révén a létrehozását egy valós alkalmazás.
35 hours
Overview
A küldötteket be kell mutatni aNet keretrendszerbe, és megtanulják fejleszteni a webes alkalmazásokat a C # 40 használatával A kurzus befejezésekor a küldötteknek meg kell ismerniük az alapvető webes alkalmazások fejlesztésében és a LINQ segítségével történő adatbázis-hozzáféréssel kapcsolatos keretet Az alkalmazások objektumorientált programozással kerülnek létrehozásra A kurzus befejezése után a küldöttek képesek lesznek: A Visual Studio 2010 hatékony használata Ismerje meg a C # 40-ot Kereskedelmi ASPNET webalkalmazások létrehozása Értsd meg az OO programozást, osztályokat és objektumokat Hibakeresési alkalmazások A felhasználói felületek fejlesztése a Master Pages, Site Navigation és Themes segítségével Használja az ADONet és a LINQ adatbázisok olvasását és írását Fejlett internetes alkalmazások fejlesztése az ASPNET AJAX használatával Hozzon létre és hívjon WCF szolgáltatásokat .
28 hours
Overview
Course overview

C# 6 is new in Visual Studio, and is the latest evolution of Microsoft’s primary programming language. This course covers the latest language features in C# 6 and the .NET platform. You’ll get a deep and broad understanding of C# as a programming language, and gain confidence to explore the richness of the .NET Framework library including asynchronous programming, LINQ, and EF.

What you’ll learn

- Essential C# syntax
- Implementing object-oriented designs in C#
- Using generics, collection classes, and exceptions
- What’s new in C# 6 and .NET 2015
- Using LINQ and EF
- Introduction to asynchronous programming
- Overview of MVC6
21 hours
Overview
Ez a tanfolyam célja mindenki, aki érdeklődik a C # tanulására az automatizálás tesztelése céljából Ez egy racionalizált, intenzív tanfolyam bőséges handson gyakorlatokkal, hogy a résztvevők gyorsan felemelkedjenek a szoftverautomatizálási teszteléshez szükséges alapvető programozási készségekkel A hangsúly a C # alapokon nyugszik, amelyek közvetlenül és azonnal alkalmazhatók az automaták tesztelésére Ez a tanfolyam nem terjed ki mélyreható vizsgálati automatizálási keretekre, például a szelénre Ha már ismeretes a C # -re, és szeretné a Selenium tesztelését közvetlenül kipróbálni, kérjük, nézze meg: Selenium WebDriver a C #-ban: Bevezetés a webes tesztelés automatizálásába a C #-ben Közönség A kezdők tesztelői, akik a C # -ot szeretnék megtanulni az automatizálási teszteléshez Profi tesztelők, akik más programozási nyelvek, pl Java vagy Javascript tapasztalatokkal rendelkeznek, akik át szeretnék ruházni a C # A tanfolyam formátuma Részelőadás, részbeszélgetés, nehéz handson gyakorlat, alkalmi tesztek a megértés mérésére .
14 hours
Overview
Célcsoport:

Technikai csapatvezető, szoftverfejlesztő

Tanulási cél:

A képzés célja a C # fejlett fejlesztési / projektstruktúrájának kialakítása.

A tanfolyam során a diákok megismerik az MSDN erőforrásait és eszközeit a fejlesztési folyamat támogatása érdekében, mint például a Microsoft Visual Studio, ReSharper.
21 hours
Overview
Célcsoport:

Technikai csapatvezető, szoftverfejlesztő

Tanulási cél:

A képzés célja az üzleti internetes alkalmazások fejlesztése ASP.NET MVC 4 technológiában és C # nyelven.

A tanfolyam során a hallgatók megismerik az MSDN erőforrásait és eszközeit a fejlesztési folyamat támogatásához, például a Microsoft Visual Studio-hez.
28 hours
Overview
Célcsoport:

Technikai csapatvezető, szoftverfejlesztő

Tanulási cél:

A képzés célja, hogy megértse a C # szintaxisát és a C # objektumorientált programozásához kapcsolódó témákat.

A tanfolyam során a hallgatók megismerik az MSDN erőforrásait és eszközeit a fejlesztési folyamat támogatásához, például a Microsoft Visual Studio-hez.
14 hours
Overview
A kurzus azoknak szól, akik a C # programon alapuló programozási nyelvet akarják elsajátítani, és megtanulják a .NET platform alapvető képességeit. A képzés során a résztvevők megtudják, hogyan épülnek be a C # -ba, hogyan kell létrehozni egy környezetet alap programok készítésére, a szabványos könyvtárakat használják.
21 hours
Overview
Célcsoport:

Technikai csapatvezető, szoftverfejlesztő

Tanulási cél:

A képzés célja, hogy képes legyen üzleti asztali alkalmazások fejlesztésére WPF 4.5 technológiában és C # nyelven.

A tanfolyam során a hallgatók megismerik az MSDN erőforrásait és eszközeit a fejlesztési folyamat támogatásához, például a Microsoft Visual Studio-hez.
14 hours
Overview
Ez oktató-vezetett, él képzés bemutat résztvevő-hoz gyorsbüfé vizsgálat-val szelén WebDriver és c betű #-ban Látási Műterem. Ha csinálsz nem volna c betű # programozás tapasztalat vagy kívánság-hoz ecset megjelöl-ra c betű #, legyen szíves kijelenti magát a fogás: [C# részére automatizálás teszt mérnök](/cc/csharpfortesters).

A kurzus formátuma

- Rész előadás, részben vita, nehéz gyakorlati gyakorlat, alkalmi vizsgálatok felmérni megértése
14 hours
Overview
Az egységvizsgálat olyan tesztelési megközelítés, amely teszteli az egyes egységek forráskódját tulajdonságainak módosításával vagy egy esemény kiváltásával annak megerősítésére, hogy az eredmény a várakozásoknak megfelelően történt-e Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják írni és végrehajtani az egységvizsgálatokat egy mintaNet alkalmazással a C # és a Visual Studio segítségével A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Használja a tesztelési kereteket, mint például az NUnit és az xUnitnet, hogy létrehozzon és kezeljen egy tesztkódot Határozza meg és hajtson végre egy teszteléssel kapcsolatos fejlesztési megközelítést a teszteléshez Alkalmazza a tesztkörnyezetet az alkalmazás teszttartalmának kiterjesztése érdekében Közönség Szoftver tesztmérnökök Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
28 hours
Overview
Unity van egy kereszt-emelvény vad motor részére alakít video játékok részére PC, vigasztal, mozgatható berendezés és websites.

Ez a oktató által vezetett, az élő képzés magában foglalja az alapjait a játék fejlődését egység járás közben résztvevők lépésről-lépésre létrehozása révén saját játékot.

formátuma a kurzus

- megbeszélés, gyakorlati tervezés, fejlesztés és kvízek
21 hours
Overview
A Microsoft Visual Studio integrált fejlesztői környezet (IDE) A VBNET (Visual BasicNET) egy multiparadigm, objektorientált programozási nyelv, amelyet aNET Framework implementál .
45 hours
Overview
A kurzuson részt vevő résztvevők

- megérteni alapfogalmait computationa elmélet
- tudjon lefordítani az emberi folyamat a számítógép-automatizálás
- – további fájlszervezési és adatstruktúrák
- van egy gyakorlati ismereteket az adatfolyam
- megtanulják használni a különböző funkciók C#
- Tudjon meg többet a tipikus kódolási hibák és hogyan kerüljük el őket
- források és további leolvasott értékek a biztonságos kódolási gyakorlatokról
- létrehozása következetesség és megoldani a fejlett problémákat C# programozás.

A tanfolyam formátuma

- rész előadás, részben vita, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat

Upcoming Courses

Weekend C# courses, Evening C# training, C# boot camp, C# instructor-led, Weekend C# training, Evening C# courses, C# coaching, C# instructor, C# trainer, C# training courses, C# classes, C# on-site, C# private courses, C# one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!