C# Kurzusok

C# Kurzusok

Helyi, oktatott élő C # (Csharp vagy C éles) tanfolyamok tanúskodnak a handson gyakorlaton, hogyan kell fejleszteni a C # alkalmazásokat A C # edzés "on-site élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

C-sharp Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at developers and testers who wish to perform test automation using C# and Selenium. By the end of this training, participants will be able to:
 • Install and configure Selenium WebDriver.
 • Write tests using Selenium, C#, and Nunit with Visual Studio IDE.
 • Run C# Selenium test automation.
14 hours
This instructor-led, live training introduces participants to automated testing with Selenium WebDriver and C# in Visual Studio. If you do not have C# programming experience or wish to brush up on C#, please check out the course: C# for Automation Test Engineers.
Format of the Course
 • Part lecture, part discussion, heavy hands-on practice, occasional tests to gauge understanding
21 hours
This instructor-led, live training is designed for anyone interested in learning C# for the purpose of automation testing. It is a streamlined, intensive course with plenty of hands-on exercises to get participants ramped up quickly with the essential programming skills needed to apply in software automation testing. The focus is on the C# fundamentals which can be directly and immediately applied to test automation. This course does not cover in depth test automation frameworks such as Selenium. If you are already versed in C# and wish to get straight into testing with Selenium, please check out: Selenium WebDriver in C#: Introduction to web testing automation in C#.
Format of the Course
 • Part lecture, part discussion, heavy hands-on practice, occasional tests to gauge understanding
28 hours
Célcsoport: Technikai csoportvezető, szoftverfejlesztő Tanulási cél: A cél a képzés, hogy megértsék a szintaxis C# és témák az objektum-orientált programozás C# . A tanfolyam során a hallgatók megismerik az MSDN erőforrásokat és eszközöket, amelyek támogatják a fejlesztési folyamatot, például a Microsoft Visual Studio .
21 hours
Célcsoport: Műszaki csapat vezetője, szoftverfejlesztő Tanulási cél: A képzés célja az üzleti internetes alkalmazások fejlesztésének képessége az ASP.NET MVC 4 technológiában és C # nyelven. A kurzus során a diákok megismerkedhetnek a fejlesztési folyamat támogatásához szükséges MSDN-erőforrásokkal és eszközökkel, mint például a Microsoft Visual Studio .
21 hours
Célcsoport: Műszaki csapat vezetője, szoftverfejlesztő Tanulási cél: A képzés célja az üzleti asztali alkalmazások WPF 4.5 technológiában és C # nyelven történő fejlesztése. A kurzus során a diákok megismerkedhetnek a fejlesztési folyamat támogatásához szükséges MSDN-erőforrásokkal és eszközökkel, mint például a Microsoft Visual Studio .
14 hours
Célcsoport: Technikai csoportvezető, szoftverfejlesztő Tanulási cél: A képzés célja, hogy megszerezze a fejlett fejlesztési / projekt struktúrák tervezési képességét a C # -ben. A tanfolyam során a hallgatók megismerkednek az MSDN erőforrásokkal és eszközökkel, amelyek támogatják a fejlesztési folyamatot, mint például a Microsoft Visual Studio , a ReSharper.
35 hours
A küldötteket be kell mutatni aNet keretrendszerbe, és megtanulják fejleszteni a webes alkalmazásokat a C # 40 használatával A kurzus befejezésekor a küldötteknek meg kell ismerniük az alapvető webes alkalmazások fejlesztésében és a LINQ segítségével történő adatbázis-hozzáféréssel kapcsolatos keretet Az alkalmazások objektumorientált programozással kerülnek létrehozásra A kurzus befejezése után a küldöttek képesek lesznek: A Visual Studio 2010 hatékony használata Ismerje meg a C # 40-ot Kereskedelmi ASPNET webalkalmazások létrehozása Értsd meg az OO programozást, osztályokat és objektumokat Hibakeresési alkalmazások A felhasználói felületek fejlesztése a Master Pages, Site Navigation és Themes segítségével Használja az ADONet és a LINQ adatbázisok olvasását és írását Fejlett internetes alkalmazások fejlesztése az ASPNET AJAX használatával Hozzon létre és hívjon WCF szolgáltatásokat .
21 hours
A Microsoft Visual Studio egy integrált fejlesztési környezet (IDE). VB.NET (Visual Basic .NET) egy multi-paradigmás, objektum-orientált programozási nyelv, amelyet a .NET-keretrendszeren hajtanak végre.
35 hours
Célok Ez a C# tanfolyam lehetővé teszi a képviselők számára, hogy alkalmazásokat dolgozzanak ki a C# programozási nyelven. A képviselők képesek lesznek programozni az objektumorientáció elveinek alkalmazásával. A kurzus magában foglalja azt is, hogy hogyan kell használni a 2010 fejlesztési környezetet a robusztus és fenntartható alkalmazások előállítására. közönség Ez a kurzus a következő típusú szoftverfejlesztők számára készült:
  Új fejlesztők Fejlesztők, akik megértik a számítógépes programozást, de talán megtanulták a programozást nem grafikus nyelv használatával egy egyetemen
Ezek a fejlesztők megoldásokat szeretnének létrehozni C# használatával; a Microsoft .NET keretben. Emellett objektumorientált technikákat akarnak alkalmazni a fejlesztési készségeik fejlesztése érdekében.
21 hours
Ez a kurzus három fő szakaszra oszlik, és a prezentációk és a gyakorlati gyakorlatok keverékéből áll.
  VB.NET Nyelv a Visual Studio 2012 VB.NET Az objektum orientáció VB.NET és SQL Server 2012
14 hours
The course is designed for people who want to learn programming language based on C# and learn basic capabilities of the .NET platform. During the training participants will learn how it is built into C#, how to set up an environment to write basic programs, use the standard libraries.
35 hours
C# hatékony, objektum-orientált nyelv az alkalmazások fejlesztésére a Microsoft .NET platformon. Ez az oktató által vezetett, élő képzés bemutatja a C# speciális funkcióit, megvizsgálja annak használatát mind asztali alkalmazás, mind webes programozási nyelvként a valós problémák megoldására. Programming technikákat és az alapelveket osztályban, gyakorlati gyakorlatokkal és átjárókkal demonstrálják és gyakorolják.
  A tantárgy formátuma
  • C# fejlett alapelvekről beszélünk, amikor a résztvevők lépésről lépésre lépnek egy valós alkalmazás létrehozásán keresztül.
  28 hours
  Unity egy platformközi játékmotor a videojátékok fejlesztéséhez PC-k, konzolok, mobil eszközök és webhelyek számára. Ez az oktató által irányított, élő képzés a játékfejlesztés alapjait tartalmazza az Unity miközben a résztvevők lépésről lépésre járnak el saját játékuk létrehozásával.
   A tantárgy formátuma
   • Vita, gyakorlati tervezés és fejlesztés, valamint vetélkedők
   14 hours
   Az egységvizsgálat olyan tesztelési megközelítés, amely teszteli az egyes egységek forráskódját tulajdonságainak módosításával vagy egy esemény kiváltásával annak megerősítésére, hogy az eredmény a várakozásoknak megfelelően történt-e Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják írni és végrehajtani az egységvizsgálatokat egy mintaNet alkalmazással a C # és a Visual Studio segítségével A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Használja a tesztelési kereteket, mint például az NUnit és az xUnitnet, hogy létrehozzon és kezeljen egy tesztkódot Határozza meg és hajtson végre egy teszteléssel kapcsolatos fejlesztési megközelítést a teszteléshez Alkalmazza a tesztkörnyezetet az alkalmazás teszttartalmának kiterjesztése érdekében Közönség Szoftver tesztmérnökök Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
   28 hours
   A tantárgy áttekintése C# 6 új a Visual Studio , és a Microsoft elsődleges programozási nyelvének legújabb fejlődése. Ez a tanfolyam a C# 6 és a .NET platform legújabb nyelvi szolgáltatásait tartalmazza. Megismerheti a C# mint programozási nyelv mélységét és átfogó megértését, és önbizalmat szerezhet a .NET-keretrendszer könyvtárának gazdagságának felfedezésében, ideértve az aszinkron programozást, a LINQ-t és az EF-t is. Mit fogsz tanulni?
   • Alapvető C# szintaxis
   • Objektum-orientált tervek megvalósítása a C# -ben
   • Általános termékek, gyűjteményosztályok és kivételek használata
   • A C# 6 és a .NET 2015 újdonságai
   • A LINQ és az EF használata
   • Bevezetés az aszinkron programozásba
   • Az MVC6 áttekintése
   14 hours
   C# multi-paradigma programozási nyelv, amely tárgy- és komponensorientált tudományágakat foglal magában. A LINQ (nyelvbe integrált lekérdezés) egy olyan összetevő, amely natív adatkérdezési képességeket ad a programozási nyelvekhez. Ez az oktató által irányított, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azon webfejlesztőknek szól, akik a C# segítségével a LINQ segítségével lekérdezik és frissítik a nagy adatokat. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
   • Hozzon létre és hajtson végre LINQ lekérdezéseket.
   • Végezzen fejlett könyvtárakat az adatok lekérdezéséhez.
   • Helyi vagy távoli objektumok szűrése, keresése, átalakítása és manipulálása.
   A tantárgy formátuma
   • Interaktív előadás és beszélgetés.
   • Sok gyakorlat és gyakorlat.
   • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
   Tanfolyam testreszabási lehetőségek
   • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a kurzushoz, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
   14 hours
   Blazor egy nyílt forráskódú webes keretrendszer, amelyet C# írtak. Blazor lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy interaktív webes felhasználói felületeket és alkalmazásokat hozzon létre C#. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) célja a webfejlesztők, akik szeretnék használni Blazor létrehozni a teljes stack C# webes alkalmazások. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
    Webes alkalmazások fejlesztése C# és Blazor. Használja a C# kódot a JavaScript API-k és könyvtárak hívására. Végezze el a kliens oldali kódot és a kliens logikáját közvetlenül a böngészőben vagy a szerverben. Helyezze be Blazor webes alkalmazásokat Azure.
   A kurzus formája
    Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
   Szakképesítési lehetőségek
    Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
   45 hours
   A kurzuson részt vevő résztvevők
   • megérteni alapfogalmait computationa elmélet
   • tudjon lefordítani az emberi folyamat a számítógép-automatizálás
   • – további fájlszervezési és adatstruktúrák
   • van egy gyakorlati ismereteket az adatfolyam
   • megtanulják használni a különböző funkciók C#
   • Tudjon meg többet a tipikus kódolási hibák és hogyan kerüljük el őket
   • források és további leolvasott értékek a biztonságos kódolási gyakorlatokról
   • létrehozása következetesség és megoldani a fejlett problémákat C# programozás.
   A tanfolyam formátuma
   • rész előadás, részben vita, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat

   Last Updated:

   Upcoming C# Courses

   Online C-sharp courses, Weekend C-sharp courses, Evening C-sharp training, C# boot camp, C sharp instructor-led, Weekend C sharp training, Evening C# courses, C# coaching, C sharp instructor, C sharp trainer, C-sharp training courses, C-sharp classes, C-sharp on-site, C sharp private courses, C-sharp one on one training

   Kedvezmények tanfolyamokra

   Hírlevél kedvezmény

   Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

   Néhány ügyfelünk

   is growing fast!

   We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

   As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

   • delivering training and consultancy Worldwide
   • preparing training materials
   • creating new courses outlines
   • delivering consultancy
   • quality management

   At the moment we are focusing on the following areas:

   • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
   • SOA, BPM, BPMN
   • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
   • R, Python
   • Mobile Development (iOS, Android)
   • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
   • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

   To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

   Apply now!

   This site in other countries/regions