C# Kurzusok

C# Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő C# (C-sharp vagy C Sharp) képzések gyakorlati gyakorlaton keresztül mutatják be, hogyan lehet C#-val alkalmazásokat fejleszteni. A C# képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

C-sharp Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at experienced automation test engineers who want to learn advanced C# programming concepts for automation testing. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand advanced C# programming concepts and best practices.
 • Apply advanced object-oriented programming principles to create efficient and flexible automation solutions.
 • Design and develop modular and reusable automation frameworks using industry best practices.
21 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at software developers who wish to develop desktop client applications using WPF and C#. By the end of this training, participants will be able to: Learn and understand how to use the MSDN resources and tools. Support the development process in Microsoft Visual Studio. Develop business desktop applications using WPF technology and C# language.
14 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at developers and testers who wish to perform test automation using C# and Selenium. By the end of this training, participants will be able to:
 • Install and configure Selenium WebDriver.
 • Write tests using Selenium, C#, and Nunit with Visual Studio IDE.
 • Run C# Selenium test automation.
14 hours
Ez az oktató által vezetett, élő képzés bevezeti a résztvevőket a Selenium WebDriver és a C# Visual Studio automatizált tesztelésébe. Ha nincs C# programozási tapasztalata, vagy szeretné felfrissíteni a C#-t, kérjük, tekintse meg a C# tanfolyamot automatizálási tesztelő mérnökök számára.A tanfolyam formátumaRészben előadás, részben megbeszélés, nehéz gyakorlati gyakorlat, alkalmankénti tesztek a megértés felmérésére.
21 hours
This instructor-led, live training is designed for anyone interested in learning C# for the purpose of automation testing. It is a streamlined, intensive course with plenty of hands-on exercises to get participants ramped up quickly with the essential programming skills needed to apply in software automation testing. The focus is on the C# fundamentals which can be directly and immediately applied to test automation. This course does not cover in depth test automation frameworks such as Selenium. If you are already versed in C# and wish to get straight into testing with Selenium, please check out: Selenium WebDriver in C#: Introduction to web testing automation in C#.
Format of the Course
 • Part lecture, part discussion, heavy hands-on practice, occasional tests to gauge understanding
28 hours
This instructor-led, live training Magyarország (online or onsite) is aimed at intermediate to advanced-level developers who wish to understand the syntax of C# and topics related to object-oriented programming in C#. By the end of this training, participants will be able to: Be familiar with the MSDN resources and tools. Support the development process such as Microsoft Visual Studio.
21 hours
Célcsoport: Műszaki csapat vezetője, szoftverfejlesztő Tanulási cél: A képzés célja az üzleti internetes alkalmazások fejlesztésének képessége az ASP.NET MVC 4 technológiában és C # nyelven. A kurzus során a diákok megismerkedhetnek a fejlesztési folyamat támogatásához szükséges MSDN-erőforrásokkal és eszközökkel, mint például a Microsoft Visual Studio .
14 hours
Célcsoport: Technikai csoportvezető, szoftverfejlesztő Tanulási cél: A képzés célja, hogy megszerezze a fejlett fejlesztési / projekt struktúrák tervezési képességét a C # -ben. A tanfolyam során a hallgatók megismerkednek az MSDN erőforrásokkal és eszközökkel, amelyek támogatják a fejlesztési folyamatot, mint például a Microsoft Visual Studio , a ReSharper.
35 hours
A küldötteket be kell mutatni aNet keretrendszerbe, és megtanulják fejleszteni a webes alkalmazásokat a C # 40 használatával A kurzus befejezésekor a küldötteknek meg kell ismerniük az alapvető webes alkalmazások fejlesztésében és a LINQ segítségével történő adatbázis-hozzáféréssel kapcsolatos keretet Az alkalmazások objektumorientált programozással kerülnek létrehozásra A kurzus befejezése után a küldöttek képesek lesznek: A Visual Studio 2010 hatékony használata Ismerje meg a C # 40-ot Kereskedelmi ASPNET webalkalmazások létrehozása Értsd meg az OO programozást, osztályokat és objektumokat Hibakeresési alkalmazások A felhasználói felületek fejlesztése a Master Pages, Site Navigation és Themes segítségével Használja az ADONet és a LINQ adatbázisok olvasását és írását Fejlett internetes alkalmazások fejlesztése az ASPNET AJAX használatával Hozzon létre és hívjon WCF szolgáltatásokat .
21 hours
A Microsoft Visual Studio egy integrált fejlesztési környezet (IDE). VB.NET (Visual Basic .NET) egy multi-paradigmás, objektum-orientált programozási nyelv, amelyet a .NET-keretrendszeren hajtanak végre.
35 hours
Célok Ez a C# tanfolyam lehetővé teszi a képviselők számára, hogy alkalmazásokat dolgozzanak ki a C# programozási nyelven. A képviselők képesek lesznek programozni az objektumorientáció elveinek alkalmazásával. A kurzus magában foglalja azt is, hogy hogyan kell használni a 2010 fejlesztési környezetet a robusztus és fenntartható alkalmazások előállítására. közönség Ez a kurzus a következő típusú szoftverfejlesztők számára készült:
  Új fejlesztők Fejlesztők, akik megértik a számítógépes programozást, de talán megtanulták a programozást nem grafikus nyelv használatával egy egyetemen
Ezek a fejlesztők megoldásokat szeretnének létrehozni C# használatával; a Microsoft .NET keretben. Emellett objektumorientált technikákat akarnak alkalmazni a fejlesztési készségeik fejlesztése érdekében.
21 hours
Ez a kurzus három fő szakaszra oszlik, és a prezentációk és a gyakorlati gyakorlatok keverékéből áll.
  VB.NET Nyelv a Visual Studio 2012 VB.NET Az objektum orientáció VB.NET és SQL Server 2012
14 hours
The course is designed for people who want to learn programming language based on C# and learn basic capabilities of the .NET platform. During the training participants will learn how it is built into C#, how to set up an environment to write basic programs, use the standard libraries.
35 hours
C# hatékony, objektum-orientált nyelv az alkalmazások fejlesztésére a Microsoft .NET platformon. Ez az oktató által vezetett, élő képzés bemutatja a C# speciális funkcióit, megvizsgálja annak használatát mind asztali alkalmazás, mind webes programozási nyelvként a valós problémák megoldására. Programming technikákat és az alapelveket osztályban, gyakorlati gyakorlatokkal és átjárókkal demonstrálják és gyakorolják.
  A tantárgy formátuma
  • C# fejlett alapelvekről beszélünk, amikor a résztvevők lépésről lépésre lépnek egy valós alkalmazás létrehozásán keresztül.
  28 hours
  This instructor-led, live training in Magyarország covers the fundamentals of game development with Unity while walking participants step-by-step through the creation of their own game.
  14 hours
  Az egységvizsgálat olyan tesztelési megközelítés, amely teszteli az egyes egységek forráskódját tulajdonságainak módosításával vagy egy esemény kiváltásával annak megerősítésére, hogy az eredmény a várakozásoknak megfelelően történt-e Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják írni és végrehajtani az egységvizsgálatokat egy mintaNet alkalmazással a C # és a Visual Studio segítségével A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Használja a tesztelési kereteket, mint például az NUnit és az xUnitnet, hogy létrehozzon és kezeljen egy tesztkódot Határozza meg és hajtson végre egy teszteléssel kapcsolatos fejlesztési megközelítést a teszteléshez Alkalmazza a tesztkörnyezetet az alkalmazás teszttartalmának kiterjesztése érdekében Közönség Szoftver tesztmérnökök Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
  28 hours
  Course overview C# 6 is new in Visual Studio, and is the latest evolution of Microsoft’s primary programming language. This course covers the latest language features in C# 6 and the .NET platform. You’ll get a deep and broad understanding of C# as a programming language, and gain confidence to explore the richness of the .NET Framework library including asynchronous programming, LINQ, and EF. What you’ll learn
  • Essential C# syntax
  • Implementing object-oriented designs in C#
  • Using generics, collection classes, and exceptions
  • What’s new in C# 6 and .NET 2015
  • Using LINQ and EF
  • Introduction to asynchronous programming
  • Overview of MVC6
  14 hours
  C# multi-paradigma programozási nyelv, amely tárgy- és komponensorientált tudományágakat foglal magában. A LINQ (nyelvbe integrált lekérdezés) egy olyan összetevő, amely natív adatkérdezési képességeket ad a programozási nyelvekhez. Ez az oktató által irányított, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azon webfejlesztőknek szól, akik a C# segítségével a LINQ segítségével lekérdezik és frissítik a nagy adatokat. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  • Hozzon létre és hajtson végre LINQ lekérdezéseket.
  • Végezzen fejlett könyvtárakat az adatok lekérdezéséhez.
  • Helyi vagy távoli objektumok szűrése, keresése, átalakítása és manipulálása.
  A tantárgy formátuma
  • Interaktív előadás és beszélgetés.
  • Sok gyakorlat és gyakorlat.
  • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
  Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a kurzushoz, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
  14 hours
  Blazor egy nyílt forráskódú webes keretrendszer, amelyet C# írtak. Blazor lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy interaktív webes felhasználói felületeket és alkalmazásokat hozzon létre C#. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) célja a webfejlesztők, akik szeretnék használni Blazor létrehozni a teljes stack C# webes alkalmazások. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   Webes alkalmazások fejlesztése C# és Blazor. Használja a C# kódot a JavaScript API-k és könyvtárak hívására. Végezze el a kliens oldali kódot és a kliens logikáját közvetlenül a böngészőben vagy a szerverben. Helyezze be Blazor webes alkalmazásokat Azure.
  A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  Szakképesítési lehetőségek
   Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
  45 hours
  A kurzuson részt vevő résztvevők
  • megérteni alapfogalmait computationa elmélet
  • tudjon lefordítani az emberi folyamat a számítógép-automatizálás
  • – további fájlszervezési és adatstruktúrák
  • van egy gyakorlati ismereteket az adatfolyam
  • megtanulják használni a különböző funkciók C#
  • Tudjon meg többet a tipikus kódolási hibák és hogyan kerüljük el őket
  • források és további leolvasott értékek a biztonságos kódolási gyakorlatokról
  • létrehozása következetesség és megoldani a fejlett problémákat C# programozás.
  A tanfolyam formátuma
  • rész előadás, részben vita, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat

  Last Updated:

  Online C-sharp courses, Weekend C-sharp courses, Evening C-sharp training, C# boot camp, C sharp instructor-led, Weekend C sharp training, Evening C# courses, C# coaching, C sharp instructor, C sharp trainer, C-sharp training courses, C-sharp classes, C-sharp on-site, C sharp private courses, C-sharp one on one training

  Kedvezmények tanfolyamokra

  No course discounts for now.

  Hírlevél kedvezmény

  Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

  Néhány ügyfelünk

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions