Akka Kurzusok

Akka Kurzusok

Helyi, oktatott élő Akka tanfolyamok interaktív handson gyakorlattal mutatják be az Akka mögötti tervezési elveket, beleértve a színészmodellt és a reaktív manifesztet, valamint hogyan készítsenek és telepítsenek egy aszinkron, messagedriven alkalmazást az Akka-ban Az Akka tréning elérhető "helyszíni élő képzésként" vagy "távoli élő képzésként" A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Akka Course Outlines

Kurzusnév
Duration
Overview
Kurzusnév
Duration
Overview
21 hours
Overview
Az Akka egy nyílt forráskódú eszközkészlet és futási idő Java és Scala egyidejű és elosztott alkalmazások készítéséhez Ebben az oktatott, élő edzésben a résztvevők megtanulják az Akka mögötti tervezési elveket, beleértve a színészmodellt és a reaktív manifesztet is, mivel beépítik és telepítenek egy aszinkron, messengerrel ellátott alkalmazást az Akka-ban A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Alkalmazza a "let's crash" modellt olyan alkalmazások létrehozására, amelyek önállóan működnek, és olyan rendszerek, amelyek soha nem állnak meg A szereplők megismerése, a színész életciklusa, és hogyan alkalmazzák őket megfelelő párhuzamos rendszerek létrehozására Build reaktív architektúra, amely érzékeny, rugalmas, rugalmas és üzenetvezérelt A távoli és fürtözési funkciók integrálása harmadik fél rendszerekkel Telepítse az Akka eszköztárat a gyártási rendszerekben, méretezésre több csomópontra és harmadik fél rendszerekre A rendszer viselkedését és a vízszintes elosztást Építsünk olyan rendszereket, amelyek "reagálnak" a környezeti változásokra Közönség Fejlesztők Építészek A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
21 hours
Overview
a

i, egy nyílt forráskódú könyvtár és Runtime a JVM (Java Virtual Machine) futó párhuzamos és elosztott alkalmazások számára.

Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) célja a tapasztalt, hogy a fejlesztők, akik szeretnék, hogy kibővítsék alkalmazások több csomópont és 3rd party Systems.

végére a képzés, a résztvevők képesek lesznek:

a - kihasználják a & #39; speciális funkcióit, hogy kiterjesszék a meglévő
-alkalmazásokat a - összetett, nagyméretű alkalmazásokat fejleszt és telepíthet.
- skála egy meglévő alkalmazás után egy JVM.

formátuma tanfolyam

- interaktív előadás és vita.
- sok gyakorlatok és gyakorlat.
- gyakorlati végrehajtás egy élő-Lab környezetben.

tanfolyam testreszabási beállítások

- , hogy kérjen egy testreszabott képzést ezt a tanfolyamot, kérjük lépjen kapcsolatba velünk, hogy gondoskodjon.
- , hogy többet tudjon meg a https://Akka.IO/
21 hours
Overview
This training outline is intended to bring attendees from a beginner to an intermediate/advanced level in the understanding and knowledge of the Akka framework.

The entire course is hands on, mostly driven by the trainer in the beginning and progressively shifting towards the attendees producing code themselves (and downloading implementations/solutions written by the trainer).

Attendees are not expected to have prior knowledge of Scala, the trainer will take the necessary time to explain and clarify all the intricacies that relate to the Scala code used.
7 hours
Overview
a

i, egy nyílt forráskódú könyvtár és Runtime az JVM-on (Java Virtual Machine) futó párhuzamos és elosztott alkalmazások számára. a könyvtár tetején található, és lehetővé teszi az adatfolyamok feldolgozását.

Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) célja a tapasztalt, hogy a fejlesztők, akik szeretnék használni a stream API-t írni alkalmazások fogyasztására streaming adatok.

végére a képzés, a résztvevők képesek lesznek:

- megérteni az elveket a patakok és hogyan hajtják végre a.
- használja a különböző, a kiépített, az API-összetevőket.
a - telepítése a gyártásra.

formátuma tanfolyam

- interaktív előadás és vita.
- sok gyakorlatok és gyakorlat.
- gyakorlati végrehajtás egy élő-Lab környezetben.

tanfolyam testreszabási beállítások

- , hogy kérjen egy testreszabott képzést ezt a tanfolyamot, kérjük lépjen kapcsolatba velünk, hogy gondoskodjon.
- , hogy többet tudjon meg a https://doc.Akka.IO/docs/Akka/2.5/stream/stream-Introduction.html
Weekend Akka courses, Evening Akka training, Akka boot camp, Akka instructor-led, Weekend Akka training, Evening Akka courses, Akka coaching, Akka instructor, Akka trainer, Akka training courses, Akka classes, Akka on-site, Akka private courses, Akka one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!