Mi különböztet meg minket

NobleProg - Helyszínen Történő Képzés Világszerte

 

A sok éves tapasztalat, társulva több ezer tanfolyammal, és a NobleProg globális jellegével kombinálva piacvezetővé tesz bennünket a fejlett technológiai képzés terén. Minden tevékenységünk erőteljes eszközökkel és folyamatosan fejlesztett üzleti procedúrákkal van támogatva, ami hatékonnyá, dinamikussá és eredményessé teszi az ügyfelekkel folytatott együttműködést. A kínált képzési megoldások sokfélesége (távoktatás, nyílt és zárt tanfolyamoktól hétvégi tanfolyamokig) lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan továbbítsuk a tudást, oda ahol szükség van rá, a résztvevőink számára legmegfelelőbb és legjövedelmezőbb módon.

 

Mitől leszünk mi másak?

 

Helyi és globális

A NobleProg-t 2005-ben alapították Krakkóban. A cég központja Varsóban, Londonban és New Yorkban található, és képviseletei vannak világszerte, elsősorban Lengyelországban, Angliában, Németországban, az Egyesült Államokban, Kanadában, Mexikóban, Kínában, a Közel-Keleten és Szingapúrban. Oktatóink rugalmassága és az optimalizált szervezeti folyamatok lehetővé teszik számunkra, hogy képzéseket tartsunk még olyan helyszíneken is, amelyeken a vállalat fizikailag nincs jelen. Minden tevékenységünket a távoktatáshoz innovatív technológiák egészítik ki.

 

Egy lépéssel előre

A globális üzleti modellnek köszönhetően a NobleProg előre jelezheti az egyes országok technológiai változásait és trendjeit az elkövetkezendő években. Mi a lengyel piacon olyan technológiák képzését vezetjük be úttörőként, amelyek most kezdtek Lengyelországban elismerést nyerni, és amelyekről a versenytársaink még nem hallottak. Készek vagyunk ügyfeleink kihívásaira képzési megoldásokat találni, így az évek során több mint 2000 üzleti partner bizalmát szereztük meg.

 

A tudás gyakorlatba ültetése

A NobleProg előadói nemcsak széles körűtudományos ismeretekkel rendelkeznek, de jártasak mind a szakterületükön, mind az oktatástechnika területén, és mindenekelőtt gyakorlatias emberek az oktatásban. Naponta dolgoznak technológiai környezetben, és folyamatosan fejlesztik készségeiket, megértésüket és a betekintésüket egy adott technológiai témába. Ezt a fajta gyakorlati tudást továbbadják a tanfolyam résztvevőinek, biztosítva, hogy ők a technológiával kapcsolatos tudásukat gyakorlatba tudják ültetni.

 

A kis csoportok előnye

A NobleProg által kínált képzéseket nagyon kis csoportokban végzik akár egy személy számára is. Ily módon biztosítjuk, hogy minden résztvevő teljes mértékben kihasználhassa a tanfolyam előnyeit és az oktató osztatlan figyelmét.

 

Stratégiai partnerek

Oktatóink közvetlenül azokkal a vállalatokkal működnek együtt, amelyek új technológiákat fejlesztenek ki. Szoros kapcsolatban állunk az OMG (Object Management Group), mellyel Lengyelországban kizárólagos partnerek vagyunk az OMG Content Developer név alatt. Ez azt jelenti, hogy a NobleProg szakértői aktívak az OMG bizottságban, és részt vesznek az informatika legfontosabb szabványainak - a BPMN és az UML - kidolgozásában, valamint e technológiák tanúsítási útvonalának kidolgozásában.

 

Az Ön igényeinek megfelelő tanfolyamok

A NobleProg-nál külön-külön kezeljük ügyfeleinket, figyelembe véve, hogy minden Üzletágnak különböző, eltérő igényekre, stratégiai célokra és munkakörnyezetre van szüksége, és ezért eltérő megközelítést igényelnek. Ügyfeleink elvárásainak megfelelően minden tanfolyam körvonalait az egyéni igényekhez igazítjuk, hogy átfogó képzési megoldást kínáljunk számukra...

 

Minőségi garancia

A NobleProg tanfolyamának igénylésével Ön biztosítja az elvárásainak megfelelő legmagasabb színvonalú képzési megoldásokat. A képzés minden egyes folyamatát egy külön képzési koordinátor felügyeli, amelynek kizárólagos feladata a résztvevők és az oktatók közötti folyamatos, zökkenőmentes információáramlás biztosítása. Csak mondja el nekünk, hogy mi az Ön igénye, és mi gondoskodunk a többiről.

 

 

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions