Watir Kurzusok

Watir Kurzusok

Helyi, oktató által vezetett élő Watir (webes alkalmazás tesztelése Ruby) képzések bizonyítani az interaktív gyakorlati gyakorlati, hogyan kell használni Watir automatizálni webes alkalmazások tesztelése.

A watir tréning "helyszíni élő tréningként" vagy "távoli élő tréningként" áll rendelkezésre. Helyben, a Magyarország-ban vagy a NobleProg vállalati tréningközpontokban, a helyszínen végezhető élő oktatás. Magyarország. A távoli, élő oktatást interaktív, távoli asztal útján végzik.

NobleProg--a helyi tréning szolgáltató

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
21 hours
Overview
Watir (webes alkalmazás tesztelése Ruby) egy nyílt forráskódú könyvtár automatizálására tesztek. Watir kölcsönhatásba lép a böngésző ugyanúgy az emberek: kattintson a hivatkozások, űrlapok kitöltése és érvényesítése szöveget. Alapuló WebDriver keret, ez összehasonlítható a szelén és az egyik legnépszerűbb eszköz a webes alkalmazás teszt automatizálás.

ebben a képzésben résztvevők megtanulják, hogyan kell használni Watir automatizálni a webes alkalmazás tesztelés kombinálásával elmélet gyakorlat élő labor környezetben. Végére a tanfolyam, a résztvevők lesznek a tudás és a gyakorlat, hogy kihasználja a teljes erejét Watir és Ruby, hogy automatizálják a webes tesztelés projekteket.

formátuma a kurzus

- egy oktató-vezette tanfolyam elméleti lefedettsége Watir és Ruby együtt gyakorlatok és egy nagy összetevője gyakorlati gyakorlat.
Weekend Watir courses, Evening Watir training, Watir boot camp, Watir instructor-led, Weekend Watir training, Evening Watir courses, Watir coaching, Watir instructor, Watir trainer, Watir training courses, Watir classes, Watir on-site, Watir private courses, Watir one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!