Torch Kurzusok

Torch Kurzusok

Helyi, oktató által vezetett élő fáklya tanfolyamok bizonyítják, interaktív gyakorlati gyakorlatban az elveket és egyedi jellemzőit Torch, és hogyan lehet alkalmazni a valós alkalmazások.

A Fáklyás edzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő edzés"-ként érhető el. Helyben, a Magyarország-ban vagy a NobleProg vállalati tréningközpontokban, a helyszínen végezhető élő oktatás. Magyarország. A távoli, élő oktatást interaktív, távoli asztal útján végzik.

NobleProg--a helyi tréning szolgáltató

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
21 hours
Overview
A zseblámpa egy nyílt forráskódú gépi tanulási könyvtár és egy tudományos számítástechnikai keretrendszer, amely a Lua programozási nyelvén alapul Számítógépes, gépi tanuláshoz és számítógépes elképzelésekhez fejlesztési környezetet biztosít, különös tekintettel a mély tanulásra és a konvolúciós hálókra Ez az egyik leggyorsabb és legrugalmasabb keret a Machine and Deep Learning számára, és olyan cégek használják, mint a Facebook, a Google, a Twitter, az NVIDIA, az AMD, az Intel és még sokan mások Ebben a kurzusban lefedi a Torch alapelveit, annak egyedi tulajdonságait, és hogyan alkalmazható a valós világ alkalmazásokban Számos handson-gyakorlatot végzünk az egészben, demonstráljuk és gyakoroljuk a megtanult fogalmakat A kurzus végére a résztvevők alaposan megismerik a Torch alapvető funkcióit és képességeit, valamint szerepét és hozzájárulását az AI térségben a többi kerethez és könyvtárhoz képest A résztvevők megkapják a szükséges gyakorlatot a Torch saját projektjeik megvalósításában Közönség Szoftverfejlesztők és programozók, akik szeretnék lehetővé tenni a gép és a mély tanulás alkalmazásokon belül A tanfolyam formátuma A gép és a mély tanulás áttekintése Inclass kódolási és integrációs gyakorlatok Vizsgálati kérdéseket szórt az út mentén a megértés ellenőrzésére .

Upcoming Courses

Weekend Torch courses, Evening Torch training, Torch boot camp, Torch instructor-led, Weekend Torch training, Evening Torch courses, Torch coaching, Torch instructor, Torch trainer, Torch training courses, Torch classes, Torch on-site, Torch private courses, Torch one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!