Torch Kurzusok

Torch Kurzusok

Local, instructor-led live Torch training courses demonstrate through interactive hands-on practice the principles and unique features of Torch, and how it can be applied in real-world applications.

Torch training is available as "onsite live training" or "remote live training". Magyarország onsite live Torch trainings can be carried out locally on customer premises or in NobleProg corporate training centers. Remote live training is carried out by way of an interactive, remote desktop.

NobleProg -- Your Local Training Provider

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
21 hours
Overview
Torch van egy nyit forrás gép tanulás könyvtár és egy tudományos kiszámítható szerkezet azon alapszik a lua programozási nyelv. Fejlesztői környezetet biztosít a numerikusok, a gépi tanulás és a számítógépes látás számára, különös tekintettel a mély tanulásra és a konvolúciós hálókra. Ez az egyik leggyorsabb és legrugalmasabb keretek Machine és Deep learning és használják a vállalatok, mint a Facebook, Google, Twitter, NVIDIA, AMD, Intel, és még sokan mások.

ebben az oktató által vezetett, az élő képzés, mi fedezésére elvei Torch, egyedülálló tulajdonságokkal, és hogyan lehet alkalmazni a valós alkalmazások. Végigmegyünk számos gyakorlati gyakorolja az egész, bemutatva és gyakorolva a fogalmakat tanult.

végére a tanfolyam, a résztvevők alapos megértése fáklyát & #39; s mögöttes jellemzőit és képességeit, valamint annak szerepét és hozzájárulását az AI térben, mint más keretek és könyvtárak. A résztvevők azt is megkapták a szükséges gyakorlatot, hogy a fáklyát saját projektjeik megvalósításában megvalósítsák.

formátuma a kurzus

- Áttekintés-ból gép és mély tanulás
- in-Class kódolási és integrációs gyakorlatok
- teszt kérdések hintett az út mentén, hogy ellenőrizze a megértést
Weekend Torch courses, Evening Torch training, Torch boot camp, Torch instructor-led, Weekend Torch training, Evening Torch courses, Torch coaching, Torch instructor, Torch trainer, Torch training courses, Torch classes, Torch on-site, Torch private courses, Torch one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!