Sentry Kurzusok

Sentry Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Sentry képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan kell használni a Sentry szoftverfigyelő platformot a problémák valós idejű azonosítására. A Sentry képzés elérhető "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés". Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Sentry Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Sentry egy nyílt forráskódú alkalmazás nyomon követési platform, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy valós idejű problémákat azonosítsanak. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) azoknak a fejlesztőknek szól, akik szeretnék integrálni a Sentry platformot az alkalmazásukkal a termelési problémák nyomon követése és megoldása érdekében. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Beállítása és konfigurálása Sentry Ismerje meg, hogyan működik "full stack error monitoring". Tekintse meg a tényleges kódot a hibajelentésekben a hiba gyors azonosításához. Kap egy madár's szemnézet több alkalmazás egyetlen nézetben. Tekintse meg az alkalmazás hibáinak teljes kontextusát - a szoftvert, a környezetet és a felhasználókat.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Sentry courses, Weekend Sentry courses, Evening Sentry training, Sentry boot camp, Sentry instructor-led, Weekend Sentry training, Evening Sentry courses, Sentry coaching, Sentry instructor, Sentry trainer, Sentry training courses, Sentry classes, Sentry on-site, Sentry private courses, Sentry one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions