Sensu Kurzusok

Sensu Kurzusok

A helyi, oktatók által vezetett élő Sensu képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül demonstrálják, hogyan lehet megfigyelő rendszereket létrehozni a több felhő infrastruktúrájához a Sensu . Sensu edzés „helyszíni élő Sensu ” vagy „távoli élő Sensu ” érhető el. A helyszíni élő képzéseket helyi ügyfelek területén lehet végrehajtani Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjain Magyarország . A távoli élő képzést interaktív, távoli asztalon végzik. NobleProg - a helyi képzési szolgáltató

Machine Translated

Sensu Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Sensu egy telemetriás és megfigyelési szolgáltatás a többfelhő infrastruktúrához. Sensu olyan dinamikus infrastruktúrákra irányul, amelyek megkövetelik a megfigyelési rendszerek megközelítésének megváltoztatását, amelyeket a hagyományos megfigyelési rendszerek nem tudnak biztosítani. Ez az oktató-vezérelt, élő képzés (online vagy online) célja a devops mérnökök, akik szeretnék létrehozni a monitoring rendszerek a többfelhő infrastruktúra. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Ellenőrizze a vállalkozást bármilyen felhőről. Használja az automatizált és valós idejű láthatóságot a fejlett monitoring rendszerek létrehozásához. Authenticate a monitoring rendszer a Sensu API-vel. A programozott nyomon követési munkafolyamatok megosztása a csapattagok között.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Upcoming Sensu Courses

Online Sensu courses, Weekend Sensu courses, Evening Sensu training, Sensu boot camp, Sensu instructor-led, Weekend Sensu training, Evening Sensu courses, Sensu coaching, Sensu instructor, Sensu trainer, Sensu training courses, Sensu classes, Sensu on-site, Sensu private courses, Sensu one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions