Sensu Kurzusok

Sensu Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Sensu képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet többfelhős infrastruktúrákhoz felügyeleti rendszereket létrehozni a Sensu segítségével. A Sensu edzés "online élő edzés" vagy "helyszíni élő edzés" formában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Sensu Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Sensu egy telemetriás és megfigyelési szolgáltatás a többfelhő infrastruktúrához. Sensu olyan dinamikus infrastruktúrákra irányul, amelyek megkövetelik a megfigyelési rendszerek megközelítésének megváltoztatását, amelyeket a hagyományos megfigyelési rendszerek nem tudnak biztosítani. Ez az oktató-vezérelt, élő képzés (online vagy online) célja a devops mérnökök, akik szeretnék létrehozni a monitoring rendszerek a többfelhő infrastruktúra. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Ellenőrizze a vállalkozást bármilyen felhőről. Használja az automatizált és valós idejű láthatóságot a fejlett monitoring rendszerek létrehozásához. Authenticate a monitoring rendszer a Sensu API-vel. A programozott nyomon követési munkafolyamatok megosztása a csapattagok között.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Sensu courses, Weekend Sensu courses, Evening Sensu training, Sensu boot camp, Sensu instructor-led, Weekend Sensu training, Evening Sensu courses, Sensu coaching, Sensu instructor, Sensu trainer, Sensu training courses, Sensu classes, Sensu on-site, Sensu private courses, Sensu one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions