Search Kurzusok

Search Kurzusok

Helyi, oktatói élő kereső tanfolyamok interaktív megbeszéléseken és gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan kell használni a Keresést az alkalmazásaiban A keresőképzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Search Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Összefoglaló
A Solr egy olyan keresőplatform, amelyet az Apache Lucene könyvtár átfed. A Solr segítségével a fejlesztők fenntarthatják a kulcsfontosságú elemek leképezését, például szavak, kifejezések, kifejezések stb. Az Advanced Solr magas szintű adatintegrációt biztosít.

Ez az oktató által irányított, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azon fejlesztőknek szól, akik szeretnék tudni, hogyan kell a Solrot használni a fejlett fejlesztéshez.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- A Solr és a SolrCloud hangolása és méretezése
- Nagyszámú gyűjtemény kezelése
- Lekérdezés útvonal adatai
- Kezelje az adatáttelepítést

A tantárgy formátuma

- Interaktív előadás és beszélgetés.
- Sok gyakorlat és gyakorlat.
- Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.

Tanfolyam testreszabási lehetőségek

- Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
7 hours
Összefoglaló
A Carrot2 egy Java alapú, nyílt forrású keresési eredmények csoportosító motorja, amely automatikusan csoportosítja a dokumentumok kis gyűjteményeit, például a keresési eredményeket vagy a kivonatokat, tematikus kategóriákba. A Carrot2 felhasználásra kész komponenseket kínál a különféle forrásokból származó keresési eredmények letöltésére.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan kell beállítani és használni a Carrot2-t a Search eredmények automatikus tematikus kategóriákba rendezéséhez.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Telepítse és konfigurálja a Carrot2-t
- A feldolgozás utáni (fürt, hangolás stb.) Adatok harmadik részből származó keresőeszközök, például Bing, Elastic Search és Solr (Lucene) által generált adatokkal
- Integrálja a Carrot2 Java és nem Java alkalmazásokba
- Tegye ki a Carrot2 klaszterezést távoli szolgáltatásként

Közönség

- Fejlesztők
- Rendszergazdák

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
14 hours
Összefoglaló
A Drupal ingyenes és nyílt forráskódú keretrendszer a tartalomkezeléshez és a digitális élményekhez. Az Apache Solr egy gyors, méretezhető és nyílt forráskódú Java keresési platform.
21 hours
Összefoglaló
közönségének

Rendszergazdák vagy fejlesztők, akik szeretnék tudni, hogyan kell használni az Elasticsearch .
14 hours
Összefoglaló
Közönség

Rendszergazdák vagy fejlesztők, akik szeretnék tudni, hogyan kell használni az Elasticsearch .
14 hours
Összefoglaló
Elasticsearch egy nyílt forráskódú, elosztott keresőmotor. Általában a Logstash (adatgyűjtő és naplózó elemző motor) és a Kibana (elemző és megjelenítő platform) együttes felhasználásával készítik az "ELK verem" -et.

Ez az oktató által irányított, élő képzés olyan szoftverfejlesztőknek szól, akik keresési és elemzési megoldásokat akarnak építeni az Elasticsearch segítségével.

Az oktatás az Elasticsearch architektúra megbeszélésével kezdődik, beleértve az elosztott modellt és a keresési API-t. Ezt követi az Elasticsearch funkcionalitásának magyarázata, valamint annak ismertetése, hogyan lehet azt a legjobban integrálni egy meglévő alkalmazásba.

A gyakorlati gyakorlatok a képzés fontos részét képezik, és lehetőséget adnak a résztvevőknek, hogy gyakorlataikat meggyőzzék a gyakorlatban, miközben visszajelzést kapnak a végrehajtásukról és az előrehaladásról.

A tantárgy formátuma

- Nagy hangsúlyt fektet az élő gyakorlatra. A fogalmak nagy részét minták, gyakorlatok és gyakorlati fejlesztés útján tanulják meg.

Tanfolyam testreszabási lehetőségek

- Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
14 hours
Összefoglaló
Ez oktató által vezetett élő képzés célja a rendszergazdák, akik szeretnék, hogy hozzanak létre egy ELK köteg ( Elasticsearch , Logstash , Kibana ). Vegye figyelembe, hogy a tanfolyam futtatásához legalább 3 delegált szükséges.

A képzés az ELK architektúrájának és funkcionalitásának megbeszélésével kezdődik, majd továbblép az élő laboratóriumi megvalósításhoz és gyakorlathoz. A gyakorlati gyakorlatok a képzés fontos részét képezik, és lehetőséget adnak a résztvevőknek, hogy gyakorlataikat meggyőzzék, miközben visszajelzést kapnak az előrehaladásukról.

A tantárgy formátuma

- Nagy hangsúlyt fektet az élő gyakorlatra
- A fogalmak többségét gyakorlatok, valamint gyakorlati megvalósítás és telepítés útján tanulják meg
14 hours
Összefoglaló
Ez a képzés bevezeti Kibana a felhasználók a Elasticsearch.

Kibana egy nyílt forráskódú elemző és vizualizációs platform célja, hogy működjön együtt Elasticsearch. Használja Kibana keresni, megtekinteni, és kölcsönhatásba adatok tárolt Elasticsearch indexek. Könnyedén végrehajthatja az adatok speciális elemzését, és megjelenítheti az adatokat különféle grafikonokon, táblázatokban és leképezéseket.

Kibana lehetővé teszi, hogy könnyen érthető, nagy mennyiségű adat. -A egyszerű, legel-kiindulópontul szolgáló illesztő lehetővé tesz ön-hoz gyorsan teremt és osztozik dinamikus műszerfalak amit bemutatás megváltozik-hoz Elasticsearch kérdezgető-ban valós idő.
14 hours
Összefoglaló
A reguláris kifejezések olyan karakterkészletek, amelyek keresési mintát határoznak meg. A reguláris kifejezéseket gyakran használják algoritmusok létrehozására, megkeresésére és helyettesítésére, illetve érvényesítésére.

Ez oktató-vezetett, él képzés (helyben vagy távoli) van megcélzott-on pókháló előhívó ki kívánság-hoz használ szabályos kifejezések-hoz teremt erős algoritmusokat részére meghatározás kutatás példa.

Ennek a tréningnek a végére a résztvevők:

- Alkalmaz szabályos kifejezés eljárás-hoz akármi összefagy motor szeret PHP, Python, stb.
- Karakterkészleteket használva írhat összetett keresési mintákat.
- Szkript automatizálása rendszerfolyamatba kiterjesztett reguláris kifejezések használatával.

A kurzus formátuma

- Interaktív előadás és beszélgetés.
- Sok gyakorlatok és gyakorlat.
- Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.

Tanfolyami testreszabási beállítások

- Ha szeretne személyre szabott képzést kérni erre a kurzusra, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy gondoskodjon.
14 hours
Összefoglaló
Az Apache SolrCloud egy elosztott adatfeldolgozó motor, amely megkönnyíti az elosztott hálózaton található fájlok keresését és indexelését Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan hozzanak létre egy SolrCloud példányt az Amazon AWS-en A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Megérteni a SolCloud jellemzőit és hogyan hasonlíthatók össze a hagyományos masterslave klaszterekkel Egy SolCloud központosított fürt konfigurálása Olyan folyamatok automatizálása, mint a széllel való kommunikáció, dokumentumok hozzáadásával a kártyákhoz stb Használja a Zookeeper-t SolrCloud-val együtt a folyamatok automatizálása érdekében Használja a felületet a hibajelentés kezeléséhez Töltsön be egy SolrCloud telepítést Állítsa be a SolrCloud-ot a folyamatos feldolgozáshoz és a hibakereséshez Közönség Solr fejlesztők Projektmenedzserek Rendszergazdák Kereső elemzők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
21 hours
Összefoglaló
Ez a kurzus bemutatja a diákokat a Solr platformra Az előadás, a vita és a laborok kombinációja révén a hallgatók tapasztalták a tapasztalatokat a hatékony keresés és indexálás beállításával kapcsolatban Az osztály alapvető Solr telepítéssel és konfigurációval kezdődik, majd megtanítja a résztvevők számára a Solr keresési funkcióit A diákok tapasztalt tapasztalatot szereznek a felületkezeléssel, indexeléssel és keresési relevanciával a Solr platform központi elemei között A kurzus számos fejlett témával zárul, beleértve a helyesírás-ellenőrzést, a javaslatokat, a Multicore és a SolrCloud Időtartam : 3 nap Közönség : fejlesztők, üzleti felhasználók, rendszergazdák .
14 hours
Összefoglaló
A kurzus olyan informatikai szakember számára készült, aki olyan megoldást kíván megvalósítani, amely lehetővé teszi a nagy adatforrások rugalmas és hatékony keresését. Ez a kurzus a Solr legújabb, stabil verzióját használja, ha régebbi vagy instabil verziót szeretne használni, kérjük, a foglalás előtt lépjen kapcsolatba az értékesítéssel.
7 hours
Összefoglaló
A Sphinx egy fulltext opensource kereső, amely szöveges keresési funkciókat kínál az ügyfélalkalmazások számára Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megismerik a Sphinx telepítését, beállítását és kezelését A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: A Sphinx önálló kiszolgáló vagy tárolórendszer (SphinxSE) konfigurálása MySQL használatával Állítsa be a Sphinx alkalmazást egy adatbázis vagy alkalmazás összekapcsolásához Használja a Sphinx "fix sémáját", valamint a JSON attribútumokat a keresési adatok leképezésére és szűrésére Közönség Rendszergazdák DevOps Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
Online Search courses, Weekend Search courses, Evening Search training, Search boot camp, Search instructor-led, Weekend Search training, Evening Search courses, Search coaching, Search instructor, Search trainer, Search training courses, Search classes, Search on-site, Search private courses, Search one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions