Search Kurzusok

Search Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő keresési képzések interaktív beszélgetéseken és gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan kell használni a Search alkalmazást az alkalmazásaiban. A keresési képzés „online élő képzés” vagy „helyszíni élő képzés” néven érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Search Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Elasticsearch egy nyílt forráskódú, elosztott keresőmotor. Általában használják együtt Logstash (adatgyűjtés és log-parsing motor) és Kibana (analitika és vizualizációs platform) a "ELK stack". Ez az oktató által vezetett, élő képzés célja a szoftverfejlesztők, akik szeretnék létrehozni keresési és elemzési megoldások segítségével Elasticsearch. A képzés a Elasticsearch építészet megvitatásával kezdődik, beleértve az elosztott modellt és a keresési API-t. Ezt a Elasticsearch's funkcionalitásának magyarázata követi, és hogyan lehet legjobban integrálni egy meglévő alkalmazáshoz. A kézi gyakorlatok a képzés fontos részét képezik, és a résztvevőknek lehetőséget adnak arra, hogy tudásukat gyakorolják, miközben visszajelzést kapnak a megvalósításukról és fejlődésükről. A kurzus formája
  Nagy hangsúlyt fektet az élő gyakorlatra. A legtöbb koncepciót minták, gyakorlatok és gyakorlati fejlesztések révén tanulják meg.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
OpenSearch (a Elasticsearch utódja) egy nyílt forráskódú szoftver a kereséshez és az elemzéshez. Ez egy könnyen használható vizualizációs eszköz, OpenSearch Dashboards, a valós idejű adatok nyomon követése és jelentése. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) olyan fejlesztőknek és adminisztrátoroknak szól, akik az OpenSearch használatát szeretnék használni az elosztott keresés és az adatok elemzésére egy egységes és biztonságos rendszerben. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Hozzon létre a szükséges fejlesztési környezetet a keresési és elemzési megoldások fejlesztésének megkezdéséhez OpenSearch és OpenSearch Dashboards segítségével. Ismerje meg a három megközelítést (snapshot, restart és rolling) a frissítés Elasticsearch OSS-től Open-igSearch. Ismerje meg, hogyan kell indexálni az adatokat, létrehozni az adatáramlást, futtatni a lekérdezéseket, és egyszerűsíteni a klaszterek közötti műveleteket az Open-banSearch. Fedezze fel és használja a plug-ineket, API-kat, ügyfeleket és beviteli eszközöket (Beats, Logstash, Grafana, stb.) A keresési élmény optimalizálása, miközben a klaszterek biztonságosak. Használja az OpenSearch Dashboardokat az adatkezelés, a vizualizáció, a naplózás, a monitoring és a karbantartás központosításához.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
7 hours
A Carrot2 egy Java-alapú nyílt forráskódú keresési eredmények osztályozó motor, amely automatikusan osztályozza a dokumentumok kis gyűjteményeit, például a keresési eredményeket vagy a dokumentum absztraktjait, tematikus kategóriákba. A Carrot2 használatra kész alkatrészeket kínál a különböző forrásokból származó keresési eredmények rögzítéséhez. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan kell beállítani és használni a Carrot2 automatikusan szervezni Search eredményeket tematikus kategóriákba. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  A Carrot2 telepítése és konfigurálása Post-folyamat (kluster, tune stb.) harmadik fél keresőeszközök által generált adatok, mint például a Bing, az ElasticSearch és a Solr (Lucene) A Carrot2 integrálása Java és nem-Java alkalmazásokba Felfedezze a Carrot2 klaszterét távoli szolgáltatásként
közönség
  Fejlesztők Rendszer adminisztrátor
A kurzus formázása
  Részes előadások, részes viták, gyakorlatok és nehéz gyakorlatok
14 hours
A reguláris kifejezések olyan karakterkészletek, amelyek keresési mintát határoznak meg. A reguláris kifejezéseket gyakran használják algoritmusok létrehozására, megkeresésére és helyettesítésére, illetve érvényesítésére. Ez oktató-vezetett, él képzés (helyben vagy távoli) van megcélzott-on pókháló előhívó ki kívánság-hoz használ szabályos kifejezések-hoz teremt erős algoritmusokat részére meghatározás kutatás példa. Ennek a tréningnek a végére a résztvevők:
 • Alkalmaz szabályos kifejezés eljárás-hoz akármi összefagy motor szeret PHP, Python, stb.
 • Karakterkészleteket használva írhat összetett keresési mintákat.
 • Szkript automatizálása rendszerfolyamatba kiterjesztett reguláris kifejezések használatával.
A kurzus formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlatok és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyami testreszabási beállítások
 • Ha szeretne személyre szabott képzést kérni erre a kurzusra, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy gondoskodjon.
14 hours
A kurzus olyan informatikai szakember számára készült, aki olyan megoldást kíván megvalósítani, amely lehetővé teszi a nagy adatforrások rugalmas és hatékony keresését. Ez a kurzus a Solr legújabb, stabil verzióját használja, ha régebbi vagy instabil verziót szeretne használni, kérjük, a foglalás előtt lépjen kapcsolatba az értékesítéssel.
14 hours
A Drupal ingyenes és nyílt forráskódú keretrendszer a tartalomkezeléshez és a digitális élményekhez. Az Apache Solr egy gyors, méretezhető és nyílt forráskódú Java keresési platform.
21 hours
Ez a kurzus bemutatja a diákokat a Solr platformra Az előadás, a vita és a laborok kombinációja révén a hallgatók tapasztalták a tapasztalatokat a hatékony keresés és indexálás beállításával kapcsolatban Az osztály alapvető Solr telepítéssel és konfigurációval kezdődik, majd megtanítja a résztvevők számára a Solr keresési funkcióit A diákok tapasztalt tapasztalatot szereznek a felületkezeléssel, indexeléssel és keresési relevanciával a Solr platform központi elemei között A kurzus számos fejlett témával zárul, beleértve a helyesírás-ellenőrzést, a javaslatokat, a Multicore és a SolrCloud Időtartam : 3 nap Közönség : fejlesztők, üzleti felhasználók, rendszergazdák .
14 hours
Az Apache SolrCloud egy elosztott adatfeldolgozó motor, amely megkönnyíti az elosztott hálózaton található fájlok keresését és indexelését Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan hozzanak létre egy SolrCloud példányt az Amazon AWS-en A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Megérteni a SolCloud jellemzőit és hogyan hasonlíthatók össze a hagyományos masterslave klaszterekkel Egy SolCloud központosított fürt konfigurálása Olyan folyamatok automatizálása, mint a széllel való kommunikáció, dokumentumok hozzáadásával a kártyákhoz stb Használja a Zookeeper-t SolrCloud-val együtt a folyamatok automatizálása érdekében Használja a felületet a hibajelentés kezeléséhez Töltsön be egy SolrCloud telepítést Állítsa be a SolrCloud-ot a folyamatos feldolgozáshoz és a hibakereséshez Közönség Solr fejlesztők Projektmenedzserek Rendszergazdák Kereső elemzők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
A Solr egy olyan keresőplatform, amelyet az Apache Lucene könyvtár átfed. A Solr segítségével a fejlesztők fenntarthatják a kulcsfontosságú elemek leképezését, például szavak, kifejezések, kifejezések stb. Az Advanced Solr magas szintű adatintegrációt biztosít. Ez az oktató által irányított, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azon fejlesztőknek szól, akik szeretnék tudni, hogyan kell a Solrot használni a fejlett fejlesztéshez. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • A Solr és a SolrCloud hangolása és méretezése
 • Nagyszámú gyűjtemény kezelése
 • Lekérdezés útvonal adatai
 • Kezelje az adatáttelepítést
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
21 hours
közönségének Rendszergazdák vagy fejlesztők, akik szeretnék tudni, hogyan kell használni az Elasticsearch .
14 hours
Közönség Rendszergazdák vagy fejlesztők, akik szeretnék tudni, hogyan kell használni az Elasticsearch .
14 hours
This instructor-led, live training in Magyarország is aimed at system administrators who wish to set up an ELK stack (Elasticsearch, Logstash, Kibana). Note that a minimum of 3 delegates is needed for this course to run. The training starts with a discussion of ELK architecture and functionality, then moves on to live lab implementation and practice. Hands-on exercises make up an important part of the training and give participants a chance to put into practice their knowledge while receiving feedback on their progress.
14 hours
Ez a képzés bevezeti Kibana a felhasználók a Elasticsearch. Kibana egy nyílt forráskódú elemző és vizualizációs platform célja, hogy működjön együtt Elasticsearch. Használja Kibana keresni, megtekinteni, és kölcsönhatásba adatok tárolt Elasticsearch indexek. Könnyedén végrehajthatja az adatok speciális elemzését, és megjelenítheti az adatokat különféle grafikonokon, táblázatokban és leképezéseket. Kibana lehetővé teszi, hogy könnyen érthető, nagy mennyiségű adat. -A egyszerű, legel-kiindulópontul szolgáló illesztő lehetővé tesz ön-hoz gyorsan teremt és osztozik dinamikus műszerfalak amit bemutatás megváltozik-hoz Elasticsearch kérdezgető-ban valós idő.
7 hours
A Sphinx egy fulltext opensource kereső, amely szöveges keresési funkciókat kínál az ügyfélalkalmazások számára Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megismerik a Sphinx telepítését, beállítását és kezelését A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: A Sphinx önálló kiszolgáló vagy tárolórendszer (SphinxSE) konfigurálása MySQL használatával Állítsa be a Sphinx alkalmazást egy adatbázis vagy alkalmazás összekapcsolásához Használja a Sphinx "fix sémáját", valamint a JSON attribútumokat a keresési adatok leképezésére és szűrésére Közönség Rendszergazdák DevOps Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .

Last Updated:

Online Search courses, Weekend Search courses, Evening Search training, Search boot camp, Search instructor-led, Weekend Search training, Evening Search courses, Search coaching, Search instructor, Search trainer, Search training courses, Search classes, Search on-site, Search private courses, Search one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions