Search Kurzusok

Search Kurzusok

Helyi, oktatói élő kereső tanfolyamok interaktív megbeszéléseken és gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan kell használni a Keresést az alkalmazásaiban A keresőképzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
7 hours
Overview
A Carrot2 egy Javabased open source keresési eredmények klaszteres motorja, amely automatikusan csoportosítja a kis gyűjteményű dokumentumokat, például a keresési eredményeket vagy a dokumentumkivonatokat, tematikus kategóriákba A Carrot2 készenléti komponenseket kínál különféle forrásokból származó keresési eredmények lekéréséhez Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megismerkednek a Carrot2 beállításával és használatával a Keresési eredmények automatikus tematikus kategóriákba rendezéséhez A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Telepítse és konfigurálja a sárgarépát2 A harmadik fél keresőeszközei, például a Bing, az ElasticSearch és a Solr (Lucene) által generált utófeldolgozó (klaszter, dallam stb), Integrálja a Carrot2-t Java és nonJava alkalmazásokba A Carrot2 fürtözést távoli szolgáltatásként jelenítse meg Közönség Fejlesztők Rendszergazdák A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
Overview
A Drupal ingyenes és nyílt forráskódú keretrendszer a tartalomkezeléshez és a digitális élményekhez. Az Apache Solr egy gyors, méretezhető és nyílt forráskódú Java keresési platform.
21 hours
Overview
közönségének

Rendszergazdák vagy fejlesztők, akik szeretnék tudni, hogyan kell használni az Elasticsearch.
14 hours
Overview
Közönség Rendszergazdák vagy fejlesztők, akik szeretnék tudni, hogyan kell használni az Elasticsearch .
14 hours
Overview
Elasticsearch egy nyílt forráskódú, elosztott keresőmotor. Általánosan használt együtt logstash (adatgyűjtés és naplózás-elemzési motor) és a kibana (elemző és vizualizációs platform), hogy ki a "Elk stack".

Ez oktató-vezetett, él képzés van megcélzott-on szoftver előhívó ki kívánság-hoz épít kutatás és Analitika megoldások használ Elasticsearch.

a képzés kezdődik a vitát a Elasticsearch architektúra, beleértve a megosztott modell és a keresés API-t. Ezt követi egy magyarázata Elasticsearch & #39; s funkcionalitás és hogyan lehet a legjobban integrálni egy meglévő alkalmazás.

Hands-on gyakorlatok alkotják fontos része a képzés, és hogy a résztvevők egy esélyt, hogy a gyakorlatban tudásukat, miközben visszajelzést kap azok végrehajtásáról és előrehaladásáról.

formátuma a kurzus

- nagy hangsúlyt az élő gyakorlatot. A legtöbb fogalmak tanult keresztül minták, gyakorlatok és gyakorlati fejlesztés.
14 hours
Overview
Ez a képzés olyan rendszergazdákra irányul, akik ELK állományt kívánnak létrehozni (Elasticsearch, Logstash, Kibana) Ne feledje, hogy legalább 3 delegátus szükséges ehhez a kurzushoz A képzés az ELK architektúrájának és funkcionalitásának megvitatásával kezdődik, majd továbbhalad az élő laborok megvalósításában és gyakorlatában Az univerzális gyakorlatok fontos részét képezik a képzésnek, és lehetőséget nyújtanak a résztvevőknek arra, hogy tudásukat gyakorlatba hozzák, miközben visszajelzést kapnak az előrehaladásról Közönség Rendszergazdák A tanfolyam formátuma Nagy hangsúlyt fektet az élő gyakorlatra A fogalmak többségét gyakorlatokon keresztül tanulják meg, és végrehajtják a megvalósítást és a telepítést .
14 hours
Overview
Ez a képzés bevezeti Kibana a felhasználók a Elasticsearch.

Kibana egy nyílt forráskódú elemző és vizualizációs platform célja, hogy működjön együtt Elasticsearch. Használja Kibana keresni, megtekinteni, és kölcsönhatásba adatok tárolt Elasticsearch indexek. Könnyedén végrehajthatja az adatok speciális elemzését, és megjelenítheti az adatokat különféle grafikonokon, táblázatokban és leképezéseket.

Kibana lehetővé teszi, hogy könnyen érthető, nagy mennyiségű adat. -A egyszerű, legel-kiindulópontul szolgáló illesztő lehetővé tesz ön-hoz gyorsan teremt és osztozik dinamikus műszerfalak amit bemutatás megváltozik-hoz Elasticsearch kérdezgető-ban valós idő.
14 hours
Overview
Az Apache SolrCloud egy elosztott adatfeldolgozó motor, amely megkönnyíti az elosztott hálózaton található fájlok keresését és indexelését Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan hozzanak létre egy SolrCloud példányt az Amazon AWS-en A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Megérteni a SolCloud jellemzőit és hogyan hasonlíthatók össze a hagyományos masterslave klaszterekkel Egy SolCloud központosított fürt konfigurálása Olyan folyamatok automatizálása, mint a széllel való kommunikáció, dokumentumok hozzáadásával a kártyákhoz stb Használja a Zookeeper-t SolrCloud-val együtt a folyamatok automatizálása érdekében Használja a felületet a hibajelentés kezeléséhez Töltsön be egy SolrCloud telepítést Állítsa be a SolrCloud-ot a folyamatos feldolgozáshoz és a hibakereséshez Közönség Solr fejlesztők Projektmenedzserek Rendszergazdák Kereső elemzők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
21 hours
Overview
Ez a kurzus bemutatja a diákokat a Solr platformra Az előadás, a vita és a laborok kombinációja révén a hallgatók tapasztalták a tapasztalatokat a hatékony keresés és indexálás beállításával kapcsolatban Az osztály alapvető Solr telepítéssel és konfigurációval kezdődik, majd megtanítja a résztvevők számára a Solr keresési funkcióit A diákok tapasztalt tapasztalatot szereznek a felületkezeléssel, indexeléssel és keresési relevanciával a Solr platform központi elemei között A kurzus számos fejlett témával zárul, beleértve a helyesírás-ellenőrzést, a javaslatokat, a Multicore és a SolrCloud Időtartam : 3 nap Közönség : fejlesztők, üzleti felhasználók, rendszergazdák .
14 hours
Overview
A kurzus olyan IT szakember számára készült, aki olyan megoldást kíván bevezetni, amely lehetővé teszi a nagy adatforrások rugalmas és hatékony keresését. Ez a kurzus a Solr legújabb stabil verzióját használja, ha régebbi vagy instabil verziót szeretne használni, kérjük, lépjen kapcsolatba az értékesítéssel a foglalás előtt.
7 hours
Overview
A Sphinx egy fulltext opensource kereső, amely szöveges keresési funkciókat kínál az ügyfélalkalmazások számára Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megismerik a Sphinx telepítését, beállítását és kezelését A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: A Sphinx önálló kiszolgáló vagy tárolórendszer (SphinxSE) konfigurálása MySQL használatával Állítsa be a Sphinx alkalmazást egy adatbázis vagy alkalmazás összekapcsolásához Használja a Sphinx "fix sémáját", valamint a JSON attribútumokat a keresési adatok leképezésére és szűrésére Közönség Rendszergazdák DevOps Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
Weekend Search courses, Evening Search training, Search boot camp, Search instructor-led, Weekend Search training, Evening Search courses, Search coaching, Search instructor, Search trainer, Search training courses, Search classes, Search on-site, Search private courses, Search one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!