Ruby Kurzusok

Ruby Kurzusok

A helyi, oktatott élő Ruby tanfolyamok demonstrálják a handson gyakorlatot, hogyan kell fejleszteni az alkalmazásokat és automatizálni a tesztelést a Ruby-szal A Ruby edzés "helyszíni élő edzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
21 hours
Overview
A kurzus olyan programozók számára készült, akik bármely más eljárási vagy szerkezeti nyelvet ismernek (pl. C, Pascal, C ++, Delphi). A képzés során a résztvevő megtanulja, hogyan építsen Ruby nyelvet, hogyan telepítse Ruby értelmezőjét és a legfontosabb eszközöket, írjon alapalkalmazásokat. A kurzus bemutatja az objektumot és a funkcionális programozást is.
35 hours
Overview
Ruby on Rails (RoR) egy nyílt forráskódú serveride webes alkalmazás keretrendszer, amely a Ruby programnyelven és a Rails szoftverkönyvtáron alapul Ez egy modelviewcontroller (MVC) keret, amely alapértelmezett struktúrákat biztosít az adatbázis, a webszolgáltatás és a weboldalak számára Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják a Ruby on Rails alapú webes fejlesztés alapjait, mivel különböző webes alkalmazásokat valósítanak meg valós világhasználati esetek alapján A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg a Ruby on Rails programozás alapjait Végezze el az alap és a fejlett webes alkalmazások funkcióit a Ruby on Rails használatával Építsen egy funkcionális webes alkalmazást a Ruby on Rails használatával Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
7 hours
Overview
Ez az egynapos kurzus a résztvevőket a RSpec, a BDD (Viselkedésvezérelt Fejlesztés) és más tesztelési módszerek alapjain, a handson gyakorlatokon keresztül haladja meg .
14 hours
Overview
szelén van egy nyit forrás könyvtár részére önműködő pókháló alkalmazás vizsgálat keresztül sokszoros legel. Szelén kölcsönhatásba a böngésző, mint az emberek: kattintson a linkre, űrlapok kitöltése és érvényesítése szöveget. Ez a legnépszerűbb eszköz a webes alkalmazás teszt automatizálása. A szelén a WebDriver keretrendszer része, és kiváló kötésekkel rendelkezik számos szkriptnyelvhez, többek között Ruby-hoz.

ebben az oktató által vezetett, az élő képzésben résztvevők egyesítik a hatalmát Ruby a szelén, hogy automatizálják a tesztelés egy minta webes alkalmazás. A tanulás létrehozása és egyesítése Ruby teszt scriptek Selenium web automatizálás élő labor környezetben, a résztvevők kapnak a tudás és a gyakorlat szükséges, hogy automatizálják a tesztelés a saját valós webes alkalmazások és honlapok.

formátuma a kurzus

- rész előadás, részben vita, nehéz gyakorlati gyakorlat
21 hours
Overview
Watir (webes alkalmazás tesztelése Ruby) egy nyílt forráskódú könyvtár automatizálására tesztek. Watir kölcsönhatásba lép a böngésző ugyanúgy az emberek: kattintson a hivatkozások, űrlapok kitöltése és érvényesítése szöveget. Alapuló WebDriver keret, ez összehasonlítható a szelén és az egyik legnépszerűbb eszköz a webes alkalmazás teszt automatizálás.

ebben a képzésben résztvevők megtanulják, hogyan kell használni Watir automatizálni a webes alkalmazás tesztelés kombinálásával elmélet gyakorlat élő labor környezetben. Végére a tanfolyam, a résztvevők lesznek a tudás és a gyakorlat, hogy kihasználja a teljes erejét Watir és Ruby, hogy automatizálják a webes tesztelés projekteket.

formátuma a kurzus

- egy oktató-vezette tanfolyam elméleti lefedettsége Watir és Ruby együtt gyakorlatok és egy nagy összetevője gyakorlati gyakorlat.
Weekend Ruby courses, Evening Ruby training, Ruby boot camp, Ruby instructor-led, Weekend Ruby training, Evening Ruby courses, Ruby coaching, Ruby instructor, Ruby trainer, Ruby training courses, Ruby classes, Ruby on-site, Ruby private courses, Ruby one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!