Rocket.Chat Kurzusok

Rocket.Chat Kurzusok

A helyi, oktató által vezetett élő Rocket.Chat képzések interaktív gyakorlati gyakorlattal demonstrálják a Rocket.Chat alapjait. Rocket.Chat képzések "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés". A helyszínen élő helyszíni tréning a helyszínen végezhető el az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország . A távoli élő képzést interaktív, távoli asztali munka segítségével végezzük. NobleProg - a helyi oktatási szolgáltató

Machine Translated

Rocket.Chat Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
7 hours
Összefoglaló
Rocket.Chat egy népszerű nyílt forrású csoportos csevegőalkalmazás és -kiszolgáló. Bár a felhasználói felület egyszerű és tiszta, a rendszer nagy teljesítményű és összetett. Számos konfigurálható beállítás létezik a különböző felhasználási esetekhez. A kiszolgáló telepítése, megfelelő konfigurálása, kezelése és kiterjesztése kihívást jelenthet.

Ebben az oktató által vezetett élő kurzusban gyorsan és gyorsan Rocket.Chat Önt, és gyakorlati tapasztalatokat biztosítunk Önnek a saját Rocket.Chat szerver telepítéséhez, kezeléséhez és bővítéséhez.

A tantárgy formátuma

-

Rész előadás, rész vita, nehéz gyakorlati gyakorlat
Weekend Rocket.Chat courses, Evening Rocket.Chat training, Rocket.Chat boot camp, Rocket.Chat instructor-led, Weekend Rocket.Chat training, Evening Rocket.Chat courses, Rocket.Chat coaching, Rocket.Chat instructor, Rocket.Chat trainer, Rocket.Chat training courses, Rocket.Chat classes, Rocket.Chat on-site, Rocket.Chat private courses, Rocket.Chat one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!