Mi motivál bennünket

Írta: Bernard Szlachta (安博), CEO

Az emberek készségeinek aktualizálása egy óriási feladat.

Egy olyan világban, ahol a mesterséges intelligencia, a gépi tanulás és a robotika folyamatosan felgyorsítja az emberek helyettesítésének lehetőségét, segíteni az emberek értékének megőrzését egy kritikus vállalkozássá válik. Optimalizálnunk kell a módszert, hogy az emberek új és releváns képességeket sajátítsanak el. Négy fő szempontot kell figyelembe venni:

 1. Ösztönözni kell az embereket képességeik fejlesztésére
 2. A folyamatnak megfizethetőnek kell lennie
 3. A folyamatnak méretezhetőnek kell lennie
 4. A folyamatnak fenntarthatónak kell lennie

A NobleProg azon kevés szervezet egyike, amely aktívan hozzájárul a képzési tapasztalatok javításához és az azoknak a munkavállalóknak a képzéséhez és átképzéséhez, akiknek a munkaeszköz a saját tudásuk.

Általános képzés

Amikor dolgozni kezdtem és szükségem volt új ismeretekre, rájöttem, hogy a keresési folyamat és az abban való részvételnek a folyamata meglehetősen kellemetlen, sőt, meglehetősen nehéz is volt. Az oktatás ütemterve nem volt megfelelő az én szabadidőmmel, a tanfolyamot gyakran az utolsó pillanatban elhalasztották, maga a kurzus irreleváns elemeket tartalmazott és az oktató szintje nem igazán volt ideális. Később, amikor oktatóként dolgoztam és képzési tanfolyamokat vezettem különféle oktatócégek számára, felfedeztem ennek okát:

rendkívül nehéz pénzt keresni a tanfolyamok lebonyolításából, az egyetlen, ami nehezebb, hogy méretezhetővé és fenntarthatóvá tegyük.

A NobleProg lehetővé teszi a résztvevők, oktatók és koordinátorok számára a lehető legtöbb tapasztalat megszerzését komplikációk nélkül!

Aggódó előadók

Oktatóként voltak olyan dolgok, amelyek nem tetszettek: az osztálytermi előkészítés, az utazások, a herce-hurca, és amit a legjobban utáltam:

a szakadék a résztvevők, illetve a menedzserek elvárásai között a kurzus korlátozott dőtartamán.

Alaposan élveztem a kurzus előkészítésének és oktatásának tapasztalatait, de minden más csökkentette a lendületet.

A NobleProg a lehető leg kellemesebbé teszi az oktató életét:

Az oktatóknak arra kell összpontosítaniuk, hogy miben talál leginkább örömet!

Értékesítés és koordináció

A legtöbb képzési vállalkozásnál ahol dolgoztam, a helyszíni alkalmazottak elveszítése az értékesítési és koordinátorok részlegében magas volt. Az emberek egyszerűen nem sokáig találtak örömet a munkában. Néhány év után egy tanfolyam koordinátor át akart térni valami másra. A koordináció nagy mennyiségű információ kommunikációját foglalja magában, amelyet egyértelmű, jól meghatározott folyamatok révén lehet optimalizálni. Sőt, egy jól felépített számítógépes rendszer, amely lehetővé teszi a folyamatok végrehajtását, segíthet ezek legnagyobb részének automatizálásában.

A technológia játszik a legnagyobb szerepet az összes résztvevő tapasztalatának optimalizálásában.

A NobleProg olyan platformot fejlesztett ki, amely megkönnyíti a kurzusok szervezését, és a lehető legkellemesebbé teszi az ügyfelek, oktatók és koordinátorok életét!

Ennek a platformnak a fejlesztésével biztosítjuk, hogy a várakozási idő rövidebb legyen, a minőség javuljon és a szállítási költségek csökkenjenek. Gyorsabb, olcsóbb és jobb kurzusokat akarunk ajánlani.

Hogyan csináljuk?

A NobleProg központi mérnökökkel és tudósokkal rendelkezik, akik teljes figyelmüket a rendszerek folyamatos fejlesztésére fordítják. Nem foglalkoznak a műveletekkel, nem vesznek részt a felmerülő problémák megoldásában, hanem egyszerűen megfigyelik, hogy milyen problémákkal néznek szembe az emberek, és jobbá teszik a rendszert. Korszerű IA technológiákat, menedzsment technikákat és mindent használunk, ami segíthet az emberek életet megkönnyíteni.Minden percben, a nap 24 órájában és a hét 7 napján van egy csapat, amely lehetővé teszi számunkra, hogy új napot kezdjünk hatékonyabb műveletekkel. Legyen szó egy megfelelő oktató megkereséséről, az ügyfelek böngészési tapasztalatainak javításáról vagy egyszerűen a működési költségek csökkentéséről, ezek a változások lehetővé teszik a NobleProg számára, hogy növekedjen és elérje elképzelésünket:

hatásos, hatékony, kényelmes és érdekes képzési tapasztalat.

Csatlakozzon a NobleProg-hoz, függetlenül attól, hogy menedzser, mérnök, oktató vagy franchise-e, és segíthet abban, hogy munkavállalók készségei relevánsabbak legyenek a jelenlegi és jövőbeli igényeikkel.

 

Browse Job Opennings now!

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions