Új OMG képesítések: OCUP2 és OCEB2

A OMG- tanúsítvány megszerzésének új módjai

A NobleProg mint az OMG hivatalos tagja különféle OMG vizsgafelkészítő tanfolyamokat kínál az egész világon, és megszervezi a vizsgákat az Ön számára;

Az Object Management Group (OMG) jelentős változtatásokat vezet be a legfontosabb tanúsítási útvonalakban. Az OMG által hitelesített UML Professional Certification (OCUP) és  az OMGCertified Expert in BPM Certification (OCEB) helyébe az új verziók lépnek OCUP2 és OCEB2.

OMG Certified UML Professional 2 - OCUP 2

OCUP2 Path

Az OCUP 2 az UML 2.5 legújabb verzióján alapul.

A régi OCUP-t teljesen felváltotta az OCUP 2.

A tanulmányt további témákkal-fejezetekkel bővítették - a Why We Model és az State Machine Diagram. Az új kérdések sokkal inkább a modellezés gyakorlatára összpontosítanak, mint az UML metamodell, ahogy az OCUP első verziójában volt.

OMG Certified Expert in BPM 2 - OCEB 2

Eddig csak két vizsga rendelkezik az OCEB 2 Fundamental (OMG-OCEB2-FUND100) és az OCEB 2 Business Intermediate (OMG-OCEB2-BUSINT200) - új verzióival - 2014.11.14-én jelent meg. .
Az új OCEB2 verziók a BPMN 2.0 alapúak. Néhány kérdést megújítottak és kibővítettek.

 

OCUP 2 Content Developer

NobleProg OCUP 2 Content Developer hivatalos OMG státusszal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a kurzus vázlatait és anyagait ugyanazok a szakértők készítették, akik a kérdéseket készítették az OCEB vizsgákra. A NobleProg csapat két tagja aktívan részt vesz az OMG tevékenységében, amelynek feladata az OCEB 2 vizsgák tárgyainak meghatározása és a tesztkérdések felállítása. AConcurrency in UML cikkünket az OMG felsorolta a referencialista részeként az OCUP 2 Alapfokú vizsga előkészítése céljából.

OCEB Content Developer

NobleProg OCEB 2 Tartalomfejlesztő hivatalos OMG státusszal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a kurzus vázlatait és anyagait ugyanazok a szakértők készítették, akik a kérdéseket készítették az OCEB vizsgákra. A NobleProg csapat két tagja aktívan részt vesz az OMG tevékenységében, amelynek feladata az OCEB 2 vizsgák tárgyainak meghatározása és a tesztkérdések felállítása.

 

GYIK

1. Ha az a személy, akinek nincs alapszintű vizsgája, sikeresen tehet középfokú vizsgát?

Nem. Az OMG tanúsítások magasabb verziói (OCUP2 vagy OCEB2) elérhetőek csak azon személyek számára, akik már korábban megszerezték az előző szintű vizsgákat. (Alapfok – Középfok - Haladók)

2. Ha az a személy, aki már tejesítette az alapfokú vizsga régi változatát, teljesítheti a középfokú vizsga új verzióját?

Nem. A vizsga folyamatot újra kell kezdeni.

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions