Marvin Kurzusok

Marvin Kurzusok

A helyi, oktatott élő Marvin tanfolyamok az interaktív kéziratos gyakorlaton keresztül mutatják be a kép- és videóelemzés elveit, és hogyan használják fel a Marvin-keretrendszert és képfeldolgozó algoritmusait egy alkalmazás létrehozásához A Marvin-képzés "on-site élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
14 hours
Overview
Marvin egy bővíthető, cross-platform, nyílt forráskódú kép-és képfeldolgozás keretében kidolgozott Java. fejlesztők segítségével Marvin manipulálni képeket, kivonatot funkciók képek osztályozási feladatok, generál számok algoritmikus, folyamat videofájl-adatkészletek, és állítsa be az egység teszt automatizálás.

néhány Marvin & #39; s videó alkalmazások közé szűrés, bővített valóság, objektum nyomon követésére és mozgásérzékelés.

ebben az oktató által vezetett, az élő tanfolyam résztvevői megtanulják az elveket a kép-és videó elemzés és hasznosítani a Marvin keret és a képfeldolgozó algoritmusok építésére saját alkalmazását.

formátuma a kurzus

- az alapelvek a kép elemzése, videó elemzés és a Marvin Framework először be. A hallgatók kapnak projekt-alapú feladatok, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy gyakorlatban a fogalmak tanult. Végére az osztály, a résztvevők dolgoztak ki saját alkalmazás segítségével a Marvin Framework és könyvtárak.
Weekend Marvin courses, Evening Marvin training, Marvin boot camp, Marvin instructor-led, Weekend Marvin training, Evening Marvin courses, Marvin coaching, Marvin instructor, Marvin trainer, Marvin training courses, Marvin classes, Marvin on-site, Marvin private courses, Marvin one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!