Kura Kurzusok

Kura Kurzusok

Local, instructor-led live Eclipse Kura training courses demonstrate through interactive hands-on practice the fundamentals of Kura.

Kura training is available as "onsite live training" or "remote live training". Onsite live Kura trainings in Magyarország can be carried out locally on customer premises or in NobleProg corporate training centers. Remote live training is carried out by way of an interactive, remote desktop.

NobleProg -- Your Local Training Provider

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
21 hours
Overview
A Kura egy nyílt forráskódú Javabased framework for IoT, amely lehetővé teszi az alapul szolgáló hardverekhez való hozzáférést, az M2M / IoT integrációs platformokkal való kommunikációt, az átjárókezelést és a hálózati konfigurációk kezelését Ebben az oktatott, élő edzésben a résztvevők megtanulják Kura alapjait, és hogyan használhatják fel őket IoT megoldásukra A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Kura telepítése és konfigurálása Ismerje meg a Kura alapjait és alapvető jellemzőit Az IoT-megoldások összeállítása, tesztelése, telepítése és hibaelhárítása a Kura-val Közönség Fejlesztők programozók A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Ha erre a kurzusra személyre szabott képzést szeretne kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .
Weekend Eclipse Kura courses, Evening Kura training, Kura boot camp, Eclipse Kura instructor-led, Weekend Eclipse Kura training, Evening Eclipse Kura courses, Eclipse Kura coaching, Kura instructor, Eclipse Kura trainer, Kura training courses, Eclipse Kura classes, Kura on-site, Kura private courses, Kura one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!