Internet of Things (IoT) Kurzusok

Internet of Things (IoT) Kurzusok

Helyi, oktatott élő tárgyi internet (IoT) képzések fedezik a tárgyak internetének alapjait, és bemutatják, hogyan kell megvalósítani a különböző célpiacokat célzó internetes eszközök és megoldások különböző típusait A tanfolyamok technikai továbbképzésekként állnak rendelkezésre a fejlesztők és a mérnökök számára, vagy üzleti menedzserek számára a vezetők és vállalkozók számára Mindkét esetben a lefedettség interaktív és gyakorlati jellegű a kézműves tevékenységekkel és gyakorlatokkal, amelyek célja a megértés, a részvétel és az érték növelése Az IoT-képzés "on-site élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
14 hours
Overview
Augmented Reality (AR) egy olyan technológia, amely javítja a felhasználói élményt azáltal, hogy a virtuális számítógéppel generált elemeket keveri a fizikai valós környezetbe. Az AR elfogadása a különféle iparágakban növekedést mutat. ThingWorx Studio egy eszköz skálázható AR-élmények gyors létrehozásához az üzleti életben.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet a kiterjesztett valóság mobil alkalmazásokat építeni különféle üzleti és ipari alkalmazásokhoz a ThingWorx Studio segítségével.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Telepítse és konfigurálja a ThingWorx Augmented Reality (AR) stúdiót
- Megérteni az AR alapjait
- Gyorsan készítsen egy AR-alkalmazást, amely a ThingWorx használatával a számítógép által generált adatokat az élő valós adatokkal ThingWorx
- Hibaelhárítás, tesztelés és telepítés egy kiterjesztett valóság mobil alkalmazáshoz a ThingWorx

Közönség

- Fejlesztők
- mérnökök
- Projektvezetők

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat

jegyzet

- Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
14 hours
Overview
A tárgyak internete (IoT) olyan hálózati infrastruktúra, amely vezeték nélküli módon kapcsolja össze a fizikai objektumokat és a szoftveralkalmazásokat, lehetővé téve számukra, hogy kommunikáljanak egymással és adatokat cseréljenek a hálózati kommunikáció, a számítási felhő és az adatgyűjtés révén A PHP egy szerverprogramozási nyelv, amelyet a tárgyévi internethez ajánlunk, köszönhetően annak kiváló teljesítményének Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan fejlesztsék meg az internetes alkalmazások PHP használatát A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Értsd meg a tárgyak internetének architektúrájának alapjait Telepítsen és konfiguráljon eszközöket (IBM Watson IoT platform, IoT Starter Android alkalmazásokhoz), amelyek segítenek a PHP alkalmazások fejlesztésében Ismerje meg a PHP használatának előnyeit az IoT rendszerek programozásában Építsen, teszteljen, telepítsen és hibakeresse az IoT-rendszert a PHP használatával Közönség Fejlesztők mérnökök A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Ha erre a kurzusra személyre szabott képzést szeretne kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .
14 hours
Overview
A PTC ThingWorx a tárgyak internetének (IoT) egyik legnagyobb alkalmazásfejlesztési platformja Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják használni a ThingWorx alkalmazását, hogy gyorsan alkalmazhassanak intelligens, csatlakoztatott érzékelőkkel, eszközökkel és termékekkel kapcsolatos alkalmazásokat A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Modellezni, csatlakoztatni, elemezni és létrehozni egy internet-objektumot Engedélyezze az eszközöket, hogy veled és egymásnak kommunikáljanak az ÉRVÉNYES webszolgáltatásokkal A tárgyak internetes alkalmazásával kapcsolatos adatok elemzése Közönség Üzleti érdekeltek A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
35 hours
Overview
ThingsBoard egy nyílt forrású IoT-platform, amely eszközkezelést, adatgyűjtést, feldolgozást és megjelenítést kínál az IoT-megoldáshoz.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet a ThingsBoard ot integrálni az IoT-megoldásokba.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Telepítse és konfigurálja a ThingsBoard
- Ismerje meg a ThingsBoard funkcióinak és architektúrájának alapjait
- Építsen tárgyak internete alkalmazásokat a ThingsBoard
- Integrálja a ThingsBoard a Kafka-val a telemetriai eszköz adatainak továbbításához
- Integrálja a ThingsBoard az Apache Spark az adatok összesítéséhez több eszközről

Közönség

- Szoftvermérnökök
- Hardvermérnökök
- Fejlesztők

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat

jegyzet

- Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
7 hours
Overview
NB-IoT lehetővé teszi az IoT eszközöknek olyan hordozó hálózatokon keresztül történő működését, mint például a GSM és az LTE csatornák közötti "védő sávok". NB-IoT csak 200 kHz sávszélességet igényel, és hatékonyan képes nagy számú végpont eszköz csatlakoztatására (akár 50 000 NB-IoT hálózati cellánként). Alacsony energiaigénye ideálisvá teszi kicsi, bonyolult tárgyak internete tárgyakhoz, például intelligens parkoláshoz, segédprogramokhoz és ruházathoz.

A mai IoT-kapcsolatok többsége ipari jellegű. Az IoT (IIoT) kapcsolatok alacsony fogyasztású (LPWA) technológiákat igényelnek, hogy összeköttetést, lefedettséget és előfizetési képességeket biztosítsanak az alacsony sávszélességű alkalmazásokhoz. Bár ezeket a követelményeket a meglévő mobilhálózatok is kielégíthetik, lehet, hogy ezek a hálózatok nem ideálisak. NB-IoT (Narrow Band IoT) technológia ígéretes megoldást kínál.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megismerik az NB-IoT (más néven LTE Cat NB1 néven ismert) különféle aspektusait, miközben kidolgozzák és telepítik az NB-IoT alapú alkalmazást.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Azonosítsa az NB-IoT különféle alkotóelemeit és azt, hogy miként illeszkednek egymáshoz ökoszisztéma kialakításához.
- Megérteni és magyarázni az NB-IoT eszközökbe beépített biztonsági funkciókat.
- Fejlesszen ki egy egyszerű alkalmazást az NB-IoT eszközök nyomon követésére.

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
14 hours
Overview
A gép-gép (M2M) a hálózatba kapcsolt mechanikus vagy elektronikus eszközök közötti közvetlen automatikus kommunikációra utal.
21 hours
Overview
Kura egy nyílt forráskódú Java alapú keret az IoT számára, amely lehetővé teszi az alapul szolgáló hardverekhez való hozzáférést, az M2M / IoT integrációs platformokkal való kommunikációt, az átjárókezelést és a hálózati konfigurációk kezelését.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják Kura alapjait és azt, hogy miként használhatják azt tárgyak internete megoldásaihoz.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Telepítse és konfigurálja a Kura
- Megérteni a Kura alapjait és alapvető jellemzőit
- Készítsen, teszteljen, telepítsen és végezzen hibaelhárítást az IoT megoldásokban a Kura

Közönség

- Fejlesztők
- programozók

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat

jegyzet

- Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
24 hours
Overview
A hagyományos hang- és adatbevétel korlátozásával a CSP-k (kommunikációs szolgáltatók)
új bevételi forrást keres az otthoni, irodai és személyi szolgáltatások internet szolgáltatásaiból. Mint a
Ennek eredményeként az IoT az új OSS és BSS modell részévé vált.

12 modul, 24 órás 2 óra, 3 napos tanfolyam

összefoglalás

- Esettanulmányok a sikeres IoT szolgáltatás integrációjáról a Telcos által
- Az IoT szolgáltatások integrálása az OSS-be
- Újfajta helyi IoT adat / szolgáltatás / csatlakozási szolgáltatás
- Vertikális IoT-teljes szolgáltatás eladás vs IoT köztes szoftver eladás.
- Az IoT eladásának integrálása a BSS-ben

Célközönség

- A Telecom / CSP-kben a SZERVEZETEN belül az üzleti és működési folyamatokért felelős vezetők

Időtartam 3 nap (8 óra / nap)
14 hours
Overview
A tárgyak internete (IoT) olyan hálózati infrastruktúra, amely vezeték nélküli módon kapcsolja össze a fizikai objektumokat és a szoftveralkalmazásokat, lehetővé téve számukra, hogy kommunikáljanak egymással és adatokat cseréljenek a hálózati kommunikáció, a számítási felhő és az adatgyűjtés révén Az IoT-megoldások telepítésének egyik legfontosabb akadálya a biztonság Mivel az IoT-technológiák széles körű eszközöket tartalmaznak, a tárgyak internetes biztonságának megtervezése kulcsfontosságú a sikeres internetes játékok telepítéséhez Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők meg fogják érteni az IoT architektúrákat, és megtanulják a szervezetükre alkalmazandó különböző internetes biztonsági megoldásokat A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Értsd meg az IoT architektúrákat Megérteni a felmerülő tárgyak internetes biztonsági fenyegetéseit és megoldásait Fejleszteni kell a tárgyak internetének biztonságát a szervezetükben Közönség Informatikai szakemberek Fejlesztők mérnökök Menedzserek A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Ha erre a kurzusra személyre szabott képzést szeretne kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .
24 hours
Overview
IoT biztonság 101:

Ez a kurzus ismerteti az IoT biztonságának legmodernebb gyakorlatait és ezt a témát
fejlődik. Célja, hogy az IoT fejlesztői és vezetői stratégiai döntéseket hozzanak az IoT termékükkel kapcsolatban
eladóként és vevőként egyaránt.

A tantárgy felépítése 24 óra, 12 modul, 12x2. Minden modul 2 óra.
14 hours
Overview
Internet of Things (IoT) egy olyan hálózati infrastruktúra, amely vezeték nélkül összeköti a fizikai tárgyakat és a szoftveralkalmazásokat, lehetővé téve számukra a kommunikációt és az adatcserét hálózati kommunikáción, felhőalapú számítógépen és adatgyűjtésen keresztül.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják az IoT alapjait, miközben a Raspberry Pi segítségével létrehoznak egy IoT érzékelő rendszert.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Ismerje meg a tárgyak internete alapelveit, ideértve az internet elemeit és a kommunikációs technikákat
- Tudja meg, hogyan állíthatja be a Raspberry Pi kifejezetten az IoT alkalmazásokhoz
- Készítsen és telepítsen saját IoT érzékelő rendszerét

Közönség

- Hobbifelhasználók
- Hardver / szoftver mérnökök és technikusok
- Műszaki személyek minden iparágban
- Kezdő fejlesztők

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat

jegyzet

- Raspberry Pi különféle operációs rendszereket és programozási nyelveket támogat. Ez a tanfolyam Linux alapú Raspbian operációs rendszert, a Python pedig programozási nyelvként fogja használni. Egy adott beállítás kéréséhez kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
- A résztvevők felelősek a Raspberry Pi hardver és alkatrészek megvásárlásáért.
14 hours
Overview
Internet of Things (IoT) is a network infrastructure that connects physical objects and software applications wirelessly, allowing them to communicate with each other and exchange data via network communications, cloud computing, and data capture. Python is a high-level programming language recommended for IoT due to its clear syntax and large community support.

In this instructor-led, live training, participants will learn how to program IoT solutions with Python.

By the end of this training, participants will be able to:

- Understand the fundamentals of IoT architecture
- Learn the basics of using Raspberry Pi
- Install and configure Python on Raspberry Pi
- Learn the benefits of using Python in programming IoT systems
- Build, test, deploy, and troubleshoot an IoT system using Python and Raspberry Pi

Audience

- Developers
- Engineers

Format of the course

- Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice

Note

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
7 hours
Overview
Internet of Things (IoT) egy olyan hálózati infrastruktúra, amely vezeték nélkül összeköti a fizikai tárgyakat és a szoftveralkalmazásokat, lehetővé téve számukra a kommunikációt és az adatcserét hálózati kommunikáción, felhőalapú számítógépen és adatgyűjtésen keresztül.

Blockchain egy decentralizált adatbázis-rendszer, amely az adatokat a csomópontok között elosztott főkönyvekben tárolja.

A blockchain technológia használata az IoT-vel lehetővé teszi az IoT-adatok hozzáférhetőségét és szolgáltatását központi vezérlés nélkül. Ez az integráció új lehetőségeket és számos előnyt kínál a vállalkozási szervezetek számára.

Ebben az oktató által vezetett, élő (távoli) képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan működhetnek együtt a blockchain és az IoT, miközben gyakorlati élő labor-gyakorlatok sorozatán haladnak keresztül.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Tudja meg, hogyan működhetnek együtt a blockchain és az IoT szervezetek számára megoldások biztosítása érdekében
- Fedezzen fel különféle eszközöket és erőforrásokat a blokklánc-alapú tárgyak internete megoldásának megvalósításához a szervezetükben

Közönség

- Fejlesztők
- Menedzserek

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat.

jegyzet

- Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
35 hours
Overview
A technológiák előrehaladása és az egyre növekvő mennyiségű információ átalakítja, hogy az iparág számos iparágban, köztük a kormányzatban történik. Go vernment adatok előállítását és a digitális archiválás aránya emelkedik, mivel a gyors növekedés a mobil eszközök és alkalmazások, intelligens érzékelők és eszközök, cloud computing megoldások és állampolgár néző portálok. Mivel a digitális információ kibővül és összetettebbé válik, az információkezelés, feldolgozás, tárolás, biztonság és diszpozíció is összetettebbé válik. Az új rögzítési, keresési, felfedezési és elemzési eszközök segítenek a szervezetek számára, hogy betekintést nyerjenek a strukturálatlan adatokból. A kormánypiac egy fordulópontban van, felismerve, hogy az információ stratégiai eszköz, és a kormánynak meg kell védenie, kihasználnia és elemeznie kell a strukturált és strukturálatlan információkat, hogy jobban szolgálja és megfeleljen a misszió követelményeinek. Ahogy a kormányzati vezetők arra törekszenek, hogy az adatközpontú szervezeteket a misszió sikeres megvalósítása érdekében alakítsák ki, megalapozzák az események, emberek, folyamatok és információk függőségének korrelációját.

Nagy értékű kormányzati megoldásokat hoznak létre a leginkább zavaró technológiákból:

- Mobil eszközök és alkalmazások
- Felhő szolgáltatások
- Szociális üzleti technológiák és hálózatépítés
- Big Data és elemzések

Az IDC azt jósolja, hogy 2020-ra az informatikai ipar 5 billió dollárt fog elérni, mintegy 1,7 billió dollárral nagyobb, mint ma, és az iparág növekedésének 80% -át ezek a harmadik platform technológiák fogják vezérelni. Hosszú távon ezek a technológiák kulcsfontosságú eszközök lesznek a megnövekedett digitális információk összetettségének kezelésében. Big Data az intelligens iparági megoldások egyike, és lehetővé teszi a kormány számára, hogy jobb döntéseket hozzon azáltal, hogy olyan cselekvéseket hajt végre, amelyek a nagy mennyiségű adathoz kapcsolódó és független, strukturált és strukturálatlan elemzés alapján feltárt mintákat mutatnak.

Azonban ezek végrehajtása sokkal többet jelent, mint egyszerűen hatalmas mennyiségű adat összegyűjtése. „A Big Data szükségessé teszi a legmodernebb eszközöket és technológiákat, amelyek elemezhetik és hasznosíthatják a hatalmas és változatos információáramokból származó hasznos ismereteket”, Tom Kalil és Fen Zhao a Fehér Ház Tudományos és Technológiai Politikai Hivatala írta az OSTP blogjában.

A Fehér Ház lépést tett annak érdekében, hogy segítsen az ügynökségeknek megtalálni ezeket a technológiákat, amikor 2012-ben létrehozta a Nemzeti Big Data Kutatási és Fejlesztési Kezdeményezést. A kezdeményezés több mint 200 millió dollárt tartalmazott, hogy a lehető legnagyobb mértékben kihasználhassa a Big Data robbanását és az elemzéshez szükséges eszközöket .

A Big Data jelentett kihívások majdnem olyan ijesztőek, mint az ígérete biztató. Az adatok hatékony tárolása az egyik ilyen kihívás. Mint mindig, a költségvetések szűkek, így az ügynökségeknek minimálisra kell csökkenteniük a megabájt tárolási árat, és az adatokat könnyen hozzáférhetővé kell tenniük, hogy a felhasználók megkapják, amikor azt akarják, és szükségük van rá. A hatalmas mennyiségű adatmentés növeli a kihívást.

Egy másik nagy kihívás az adatok elemzése. Számos ügynökség kereskedelmi eszközöket használ, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy átmásolják az adatok hegyeit, és olyan trendeket mutassanak, amelyek segíthetnek hatékonyabban működni. (A MeriTalk egy nemrégiben készített tanulmánya szerint a szövetségi informatikai vezetők szerint a Big Data segíthet az ügynökségeknek, hogy több mint 500 milliárd dollárt takarítsanak meg, miközben teljesítik a küldetés céljait is.).

Az egyedi fejlesztésű Big Data eszközök lehetővé teszik az ügynökségek számára, hogy kezeljék az adatok elemzésének szükségességét. Például az Oak Ridge Nemzeti Laboratórium számítástechnikai adatelemző csoportja elérhetővé tette a Piranha adatelemző rendszerét más ügynökségek számára. A rendszer segített az orvosi kutatóknak olyan kapcsolatot találni, amely figyelmeztetheti az orvosokat az aorta aneurizmáira, mielőtt sztrájkol. Emellett több hétköznapi feladatokhoz is használható, mint pl.
21 hours
Overview
Unlike other technologies, IoT is far more complex encompassing almost every branch of core Engineering-Mechanical, Electronics, Firmware, Middleware, Cloud, Analytics and Mobile. For each of its engineering layers, there are aspects of economics, standards, regulations and evolving state of the art. This is for the firs time, a modest course is offered to cover all of these critical aspects of IoT Engineering.

For manufacturing professional, most critical aspect is to understand the advancement in the area of Industrial Internet of things, which includes predictive and preventative maintenance, condition based monitoring of the machines, production optimization, energy optimization, supply-chain optimization and uptime of manufacturing utilities etc.

Summary

- An advanced training program covering the current state of the art in Internet of Things in Smart Factories.
- Cuts across multiple technology domains to develop awareness of an IoT system and its components and how it can help manufacturing managerial professionals
- Live demo of model IIoT applications for smart factories

Target Audience

- Managers responsible for business and operational processes within their respective manufacturing organizations and want to know how to harness IoT to make their systems and processes more efficient.

Duration 3 Days ( 8 hours / day)

Estimates for Internet of Things or IoT market value are massive, since by definition the IoT is an integrated and diffused layer of devices, sensors, and computing power that overlays entire consumer, business-to-business, and government industries. The IoT will account for an increasingly huge number of connections: 1.9 billion devices today, and 9 billion by 2018. That year, it will be roughly equal to the number of smartphones, smart TVs, tablets, wearable computers, and PCs combined.

In the consumer space, many products and services have already crossed over into the IoT, including kitchen and home appliances, parking, RFID, lighting and heating products, and a number of applications in Industrial Internet.

However the underlying technologies of IoT are nothing new as M2M communication existed since the birth of Internet. However what changed in last couple of years is the emergence of number of inexpensive wireless technologies added by overwhelming adaptation of smart phones and Tablet in every home. Explosive growth of mobile devices led to present demand of IoT.

Industrial IoT, or IIoT for manufacturing has been widely in use since 2014 and since then a large number of IIoT innovations have taken place. This course will introduce all the important aspects of innovations in Industrial IoT area.

This training is intended for a technology and business review of an emerging industry so that IoT enthusiasts/entrepreneurs can grasp the basics of IoT technology and business.

Course Objective

Main objective of the course is to introduce emerging technological options, platforms and case studies of IoT implementation in smart factories for manufacturing sectors.

- Studies of business and technology of some of the common IIoT platform like Siemens MindSphere and Azure IoT.
- Open source /commercial enterprise cloud platform for AWS-IoT apps, Azure -IOT, Watson-IOT, Mindsphere IIoT cloud in addition to other minor IoT clouds
- Open source/commercial electronics platform for IoT-Raspberry Pi, Arduino , ArmMbedLPC etc
- Security issues and security solutions for IIoT
- Mobile/Desktop/Web app- for registration, data acquisition and control –
- M2M Wireless protocols for IoT- WiFi, LoPan, BLE, Ethernet, Ethercat, PLC : When and where to use which one?
- Basic introduction of all the elements of IoT-Mechanical, Electronics/sensor platform, Wireless and wireline protocols, Mobile to Electronics integration, Mobile to enterprise integration, Data-analytics and Total control plane
21 hours
Overview
Internet of Things (IoT) egy olyan hálózati infrastruktúra, amely vezeték nélkül összeköti a fizikai tárgyakat és a szoftveralkalmazásokat, lehetővé téve számukra a kommunikációt és az adatcserét hálózati kommunikáción, felhőalapú számítógépen és adatgyűjtésen keresztül. Java Script népszerű objektum-orientált programozási nyelv, amelyet az IoT számára mindenütt jelenlévő jellege miatt ajánlottak.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan kell programozni az IoT-megoldásokat a Java Script segítségével, miközben lépnek át az IoT-rendszer irányítópultjának fejlesztésén keresztül.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Megérteni az IoT építészet alapjait
- Az Arduino telepítése és konfigurálása az IoT-hez
- Ismerje meg a Java Script szerepét az IoT rendszerek programozásában
- Készítsen IoT rendszert az Arduino és a Java Script használatával
- IoT-rendszer irányítópultjának készítése, tesztelése, telepítése és hibaelhárítása a Java Script használatával

Közönség

- Fejlesztők
- mérnökök

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat

jegyzet

- Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
14 hours
Overview
Internet of Things (IoT) egy olyan hálózati infrastruktúra, amely vezeték nélkül összeköti a fizikai tárgyakat és a szoftveralkalmazásokat, lehetővé téve számukra a kommunikációt és az adatcserét hálózati kommunikáción, felhőalapú számítógépen és adatgyűjtésen keresztül. Java egy általános célú nyelv, amelyről ismert, hogy "egyszer írj, bárhová futtasson". Java a hordozhatóság és a hatékonyság miatt az IoT számára ajánlott.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan kell az IoT megoldásokat programozni a Java .

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Telepítse és konfigurálja az eszközöket és a keretrendszereket (Eclipse Open IoT Stack) az IoT rendszerek Java programozásához
- Megérteni az IoT építészet alapjait
- Az Eclipse Open IoT Stack for Java alkalmazáshoz csatlakozhat és kezelhet eszközöket IoT-megoldásban
- Készítsen, teszteljen és telepítsen IoT rendszert a Java használatával

Közönség

- Fejlesztők
- mérnökök

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat

jegyzet

- Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
35 hours
Overview
Ez az oktató által vezetett, az élő képzés (helyszíni vagy távoli) célja a mérnökök, akik szeretnének alkalmazni törvényszéki elemzési technikákat, hogy enyhítse és válaszoljon a biztonsági fenyegetések a IoT és a felhő szinten.

formátuma a kurzus

- Interactive előadás és vita.
- sok gyakorlatok és gyakorlat.
- Hands-on végrehajtása élő-labor környezetben.

tanfolyam testreszabási beállításai

- hogy kérje személyre szabott képzés a tanfolyam, kérjük, forduljon hozzánk, hogy gondoskodjon.
21 hours
Overview
Más technológiákkal ellentétben az IoT sokkal bonyolultabb, és magában foglalja a Műszaki-Mechanikai, Electron , Firmware-, Middleware-, Cloud-, Analytics- és Mobile-eszközöket. A mérnöki rétegek mindegyikében a közgazdaságtan, a szabványok, a szabályozás és a fejlődő technika állnak. Ez a fák idejére szól, egy szerény pályát kínálnak az IoT Engineering ezeknek a kritikus szempontoknak a lefedésére.

összefoglalás

-

Egy fejlett képzési program, amely kiterjed a tárgyak internetének jelenlegi állapotára

-

Számos technológiai területre vágja át az IoT rendszer és annak összetevőinek tudatosságát, és hogyan segíthet a vállalkozásoknak és szervezeteknek.

-

Élő demo az IoT modellek modelljeiről, hogy bemutassák a különböző ipari területeken, például az IoT, az intelligens városokban, a kiskereskedelemben, az utazásban és a szállításban, valamint a csatlakoztatott eszközökkel és dolgokkal kapcsolatos eseteket.

Célközönség

-

A saját szervezeteiken belüli üzleti és működési folyamatokért felelős vezetők szeretnék tudni, hogyan kell az IoT-t kihasználni, hogy rendszereiket és folyamataikat hatékonyabbá tegyék.

-

Azok a vállalkozók és befektetők, akik új vállalkozásokat kívánnak építeni, és szeretnék jobban megérteni az IoT technológia táját, hogy meggyőződhessenek arról, hogyan lehet hatékonyan kihasználni azt.

A tárgyak internetére vagy az IoT piaci értékre vonatkozó becslések hatalmasak, hiszen az IoT definíció szerint integrált és szétszórt rétegű eszközök, érzékelők és számítási teljesítmény, amely átfedi a teljes fogyasztói, üzleti és állami ágazatokat. Az IoT egyre nagyobb számú összeköttetést fog jelenteni: ma 1,9 milliárd eszköz, 2018-ra 9 milliárd készülék. Ebben az évben nagyjából megegyezik az okostelefonok, az intelligens televíziók, a tabletták, a hordozható számítógépek és a PC-k kombinációjával.

A fogyasztói térben számos termék és szolgáltatás már áthúzódott az IoT-be, beleértve a konyhát és a háztartási készülékeket, a parkolást, az RFID-t, a világítást és a fűtési termékeket, valamint számos alkalmazást az ipari interneten.

Az IoT mögöttes technológiái azonban nem újdonságok, mivel az M2M kommunikáció az internet születése óta létezett. Azonban az elmúlt néhány évben megváltozott az olcsó telefonok száma, amelyeket az intelligens telefonok és a táblaszámítógépek minden otthonában történő alkalmazkodása jelentett. A mobil eszközök robbanásszerű növekedése az IoT jelenlegi keresletéhez vezetett.

Az IoT-üzletág korlátlan lehetőségei miatt nagyszámú kis- és középvállalkozó ugrott be az IoT aranylázas zenekarába. A nyílt forráskódú elektronika és az IoT platformok megjelenése miatt az IoT rendszer fejlesztésének költségei és a jelentős termelés további kezelése egyre inkább megfizethető. A meglévő elektronikus terméktulajdonosok nyomást gyakorolnak arra, hogy az internetet vagy a mobilalkalmazást integrálják.

Ez a képzés egy feltörekvő iparág technológiai és üzleti felülvizsgálatára szolgál, hogy az IoT rajongók / vállalkozók megértsék az IoT technológia és üzleti alapjait.

Tanfolyam cél

A kurzus fő célja, hogy bemutassa az IoT megvalósításának új technológiai lehetőségeit, platformjait és esettanulmányait az otthoni és városi automatizálásban (intelligens otthonok és városok), az ipari interneten, az egészségügyben, a Go vt., A mobil cellás és más területeken.

-

Az IoT-Mechanical, az Electron ics / sensor platform, a vezeték nélküli és vezetékes protokollok összes elemének, a Mobile to Electron ics integrációnak, a Mobile to business integrációnak, az Data-analytics és az Total control plane

-

M2M vezeték nélküli protokollok IoT-WiFi, Zigbee / Zwave, Bluetooth, ANT + -hoz: Mikor és hol használjuk?

-

Mobil / asztali / webes alkalmazások regisztrálásához, adatgyűjtéshez és vezérléshez - rendelkezésre álló M2M adatgyűjtő platform IoT-Xively, Omega és NovoTech stb.

-

Biztonsági kérdések és biztonsági megoldások az IoT számára

-

Nyílt forráskódú / kereskedelmi elektronikai platform az IoT - Raspberry Pi , Arduino , ArmMbedLPC stb

-

Nyílt forráskódú / kereskedelmi vállalati felhőplatform AWS-IoT alkalmazásokhoz, Azure -IOT, Watson-IOT felhő egyéb kisebb IoT felhők mellett

-

Egyes közös IoT eszközök, mint például az otthoni automatizálás, a füstjelző, a járművek, a katonai, az otthoni egészség stb.
14 hours
Overview
Internet of Things (IoT) egy olyan hálózati infrastruktúra, amely vezeték nélkül összeköti a fizikai tárgyakat és a szoftveralkalmazásokat, lehetővé téve számukra a kommunikációt és az adatcserét hálózati kommunikáción, felhőalapú számítógépen és adatgyűjtésen keresztül. A C általános célú programozási nyelv, amelyet mindennaposság és alacsony szintű programozási előnyök miatt ajánlott az IoT számára.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan kell az IoT megoldásokat programozni a C-vel.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Telepítse és konfigurálja a NetBeans-t az IoT rendszerek C-vel való programozásához
- Megérteni az IoT építészet alapjait
- Ismerje meg a C használatának előnyeit az IoT rendszerek programozásában
- Építsen, teszteljen, telepítsen és javítson egy tárgyak internete rendszert a C használatával

Közönség

- Fejlesztők
- mérnökök

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat

jegyzet

- Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
14 hours
Overview
A tárgyak internete (IoT) olyan hálózati infrastruktúra, amely vezeték nélküli módon kapcsolja össze a fizikai objektumokat és a szoftveralkalmazásokat, lehetővé téve számukra, hogy kommunikáljanak egymással és adatokat cseréljenek a hálózati kommunikáció, a számítási felhő és az adatgyűjtés révén Az Azure egy átfogó felhőszolgáltatás-készlet, amely IoT Suite-t kínál előre konfigurált megoldásokból, amelyek segítik a fejlesztőket az internetes projektek fejlesztésének felgyorsításában Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan fejlesszék az IoT alkalmazásokat az Azure használatával A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Értsd meg a tárgyak internetének architektúrájának alapjait Az Azure IoT Suite telepítése és beállítása Ismerje meg az Azure előnyeit az IoT rendszerek programozásában Az Azure IoT szolgáltatások (IoT Hub, Funkciók, Stream Analytics, Power BI, Cosmos DB, DocumentDB, IoT Device Management) Építsen, teszteljen, telepítsen és hibajavítsa az IoT rendszert az Azure használatával Közönség Fejlesztők mérnökök A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Ha erre a kurzusra személyre szabott képzést szeretne kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .
14 hours
Overview
A tárgyak internete (IoT) olyan hálózati infrastruktúra, amely vezeték nélküli módon kapcsolja össze a fizikai objektumokat és a szoftveralkalmazásokat, lehetővé téve számukra, hogy kommunikáljanak egymással és adatokat cseréljenek a hálózati kommunikáció, a számítási felhő és az adatgyűjtés révén Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják a tárgyak internetének alapjait, miközben átmegynek egy Arduinobased IoT érzékelő rendszer létrehozásán A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Megérteni a tárgyak internetének alapelveit, beleértve az internethez kapcsolódó objektumelemeket és kommunikációs technikákat Ismerje meg, hogyan kell használni az Arduino kommunikációs modulokat, amelyek különböző IoT rendszerekhez használhatók Ismerje meg, hogyan kell használni és programozni egy mobilalkalmazást az Arduino irányításához WiFi modult használva csatlakoztathatja az Arduino-t egy másik eszközhöz Saját IoT érzékelő rendszer kiépítése és telepítése Közönség Hobbifelhasználók Hardver / szoftver mérnökök és technikusok Technikai személyek minden iparágban Kezdő fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Az Arduino különböző modelleken érhető el, és támogatja a különböző programozási felületeket (C, C ++, C #, Python) és IDE-ket (Arduino IDE, Visual Studio stb) Ez a kurzus feltételezi az Arduino Uno fórumot, az Arduino IDE-t és az Arduino nyelvet (C / C ++ alapján) Ha más beállítást szeretne kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot A résztvevők felelősek az Arduino hardver és alkatrész megvásárlásáért .
14 hours
Overview
Internet of Things (IoT) egy feltörekvő technológiai tartomány, amely vezeték nélkül összeköti a fizikai tárgyakat és a szoftveralkalmazásokat a távoli érzékelés és vezérlés érdekében. Augmented Reality (AR) egy olyan technológia, amely javítja a felhasználói élményt azáltal, hogy a virtuális számítógéppel generált elemeket keveri a fizikai valós környezetbe. Az AR lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy valós idejű és valós információt biztosítsanak a felhasználók számára. Ez két olyan technológia, amelyek gyorsan növekvő alkalmazási arányt tapasztaltak több iparágban.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják a tárgyak internete és az AR alapjait, és ezeket a tanulásokat alkalmazzák szervezeteik működésére és stratégiáira.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Megérteni a tárgyak internete és az AR alapjait
- Tudja meg, hogyan működik az internet és az AR technológiák
- Tudja meg, hogy az internet és az AR technológiák hogyan alkalmazhatók üzleti stratégiájukban
- Tegyen tájékozott üzleti döntéseket az internet és az AR kapcsán

Közönség

- Menedzserek
- vállalkozók

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat

jegyzet

- Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
21 hours
Overview
IoT alkalmazás biztonság utal, hogy a technológia és a folyamatok kidolgozása, kezelése és figyelemmel kíséri az alkalmazások, amelyek az ellenőrzési hálózati eszközök egy IoT rendszer.

Ez oktató által vezetett, él képzés (helyben vagy távoli) van megcélzott-on mérnök ki kívánság-hoz felállít, felfejlődik és kezel egy biztosít IoT alkalmazás.

végére ez a képzés, a résztvevők képesek lesznek:

- fejlesztése és telepítése alkalmazások kezelésére IoT eszközök biztonságos.
- biztonságosan integrálja IoT eszközök a felhő.
- egy IoT alkalmazás integrálása a már meglévő infrastruktúrával.

formátuma a kurzus

- Interactive előadás és vita.
- sok gyakorlatok és gyakorlat.
- Hands-on végrehajtása élő-labor környezetben.

tanfolyam testreszabási beállításai

- Ez a tanfolyam alapja lehet a nagy felhő szolgáltatók: AWS, Google Cloud, és Azure.
- , hogy személyre szabott képzést kérjen, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy gondoskodjon.
7 hours
Overview
A ThingWorx Studio olyan eszköz, amely gyorsan skálázható AR (Augmented Reality) élményt nyújt az üzleti élet számára Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják használni a ThingWorx Stúdió használatát az AR tapasztalatok és kölcsönhatások szerzői számára az ipari vállalkozások számára A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: A 3D és a IoT használatával növeljék a valósághű élményeket Használja az AR-t a hatékonyság növelésére, jobb termékek kiépítésére és biztonságosabb, produktívabb munkavállalók biztosítására Hozzon létre tartalmat okostelefonokhoz, táblagépekhez és hordozható eszközökhöz, például a HoloLens-hez Alkalmazza az AR technológiát és technikákat a gyártás, összeszerelés és üzemeltetés, valamint az értékesítés és a szervizelés folyamataira Közönség Üzleti érdekeltek (kódolás nélkül) A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
Weekend IoT (Internet of Things) courses, Evening Internet of Things (IoT) training, Internet of Things (IoT) boot camp, IoT instructor-led, Weekend IoT (Internet of Things) training, Evening IoT courses, IoT coaching, Internet of Things instructor, IoT (Internet of Things) trainer, Internet of Things (IoT) training courses, IoT (Internet of Things) classes, Internet of Things (IoT) on-site, Internet of Things (IoT) private courses, Internet of Things one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!