Haskell Kurzusok

Haskell Kurzusok

Helyi oktatott élő Haskell tréningek itt Magyarország.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Haskell Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
7 hours
Összefoglaló
Ez a kurzus bemutatja azokat az eszközöket és technikákat, amelyek a HUnit tesztelési keret használatával egységnyi tesztek készítéséhez szükségesek A HUnit egy egység tesztelési keret a Haskell számára, hasonlóan a Java JUnit eszközéhez Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan használják a HUnit-t a közvetlen és könnyen érthető egységvizsgálatok írására A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Olyan tesztek írása, amelyek könnyen létrehozhatók, módosíthatók és végrehajthatók Használja a HUnit-et, hogy csoportos teszteket készítsen a lakosztályokba, és automatikusan ellenőrizze az eredményeket Írj tömörebb és rugalmasabb vizsgálati előírásokat Integrálja a HUnit-t más segédprogramokkal, mint a QuickCheck és a HSpec Nyújtsa ki a tesztkeretet Közönség Mérnökök A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
Összefoglaló
Ez a kurzus lefedi a Haskell programozási nyelv alapjait A kurzus bemutatja a funkcionális programozás elképzeléseit, és megtanítja az alapvető fogalmakat, és ezáltal a hallgatót a Haskell programnyelvre vezeti A kurzus feltárja az alapvető különbségeket az imperatív programozással, és funkcionálisan tanítja a gondolkodás képességét A diákok elvárják, hogy megtanulják az összes szükséges eszközt és koncepciót, hogy megkezdhessék az egyszerű Haskell programokat .
14 hours
Összefoglaló
Ez a kurzus azoknak a Haskell felhasználóknak szól, akik jól ismerik az alapokat, és mélyebben megértik a nyelvet, és képesek lesznek kezelni a komoly, nagyobb hatókörű problémákat Haskell .

A résztvevőknek elvárják, hogy megismerjék a modern Haskell legfontosabb jellemzőit; képesnek kell lennie a fejlett Haskell programok és könyvtárak olvasására és írására.

Upcoming Haskell Courses

Online Haskell courses, Weekend Haskell courses, Evening Haskell training, Haskell boot camp, Haskell instructor-led, Weekend Haskell training, Evening Haskell courses, Haskell coaching, Haskell instructor, Haskell trainer, Haskell training courses, Haskell classes, Haskell on-site, Haskell private courses, Haskell one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions