Deeplearning4j Kurzusok

Deeplearning4j Kurzusok

Helyi, oktatott élő Deeplearning4j tanfolyamok interaktív megbeszéléseken és handson gyakorlatokon keresztül demonstrálják a Deeplearning4j alapjait és fejlett témáit A Deeplearning4j képzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Deeplearning4j Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
Összefoglaló
Deeplearning4j az első kereskedelmi minőségű, nyílt forráskódú, elosztott Deeplearning4j könyvtár Java és Scala . A Hadoop és a Spark rendszerbe integrált DL4J úgy lett kialakítva, hogy üzleti környezetben használható legyen elosztott GPU kban és CPU-kban.

Közönség

Ez a kurzus olyan mérnökökre és fejlesztőkre irányul, akik a Deeplearning4j projektet használják.

A kurzus után a küldöttek:
21 hours
Összefoglaló
Deeplearning4j egy nyílt forrású mély-Learning Szoftver Java és Scala a Hadoop és Spark.

Közönség

Ez a kurzus olyan mérnököknek és fejlesztőknek szól, akik a DeepLearning4J-t a képfelismerő projektekben kívánják felhasználni.
14 hours
Összefoglaló
Deeplearning4j egy nyílt forráskódú, elosztott Deeplearning4j könyvtár Java és Scala . A Hadoop és a Spark rendszerbe integrált DL4J úgy lett kialakítva, hogy üzleti környezetben használható legyen elosztott GPU kban és CPU-kban.

Word 2Vec egy olyan módszer, amellyel a Tomas Mikolov által vezetett Go ogle kutatócsoportja által bevezetett szavak vektorképeit ábrázolja.

Közönség

Ez a kurzus olyan kutatókra, mérnökökre és fejlesztőkre irányul, akik a Deeplearning4J használatát szeretnék használni a Word 2Vec modellek létrehozásához.

Upcoming Deeplearning4j Courses

Online Deeplearning4j courses, Weekend Deeplearning4j courses, Evening Deeplearning4j training, Deeplearning4j boot camp, Deeplearning4j instructor-led, Weekend Deeplearning4j training, Evening Deeplearning4j courses, Deeplearning4j coaching, Deeplearning4j instructor, Deeplearning4j trainer, Deeplearning4j training courses, Deeplearning4j classes, Deeplearning4j on-site, Deeplearning4j private courses, Deeplearning4j one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions