DALL-E 2 Kurzusok

DALL-E 2 Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő DALL-E (vagy DALL·E) és DALL-E 2 képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet a DALL-E-t és a DALL-E 2-t különféle célokra képek előállítására használni. A DALL-E és a DALL-E 2 képzés elérhető "online élő edzés" vagy "helyszíni élő edzés" formájában. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. A helyszíni élő képzés helyben, az ügyfelek telephelyén Magyarország-ban vagy a Magyarország-ban található NobleProg vállalati képzési központokban végezhető. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

DALL-E 2 Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
7 hours
A DALL-E (vagy DALL·E) és az DALL-E 2 a OpenAI által kifejlesztett mély tanulási modellek, amelyek természetes nyelvi leírásokból digitális képeket generálnak, úgynevezett "prompts".Ez az oktató által vezetett, élő (online vagy helyszíni) tréning azoknak a digitális művészeknek és a mesterséges intelligencia rajongóinak szól, akik a DALL-E és DALL-E 2 segítségével szeretnék képeket generálni különféle célokra.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg a DALL-E és DALL-E 2 mögött meghúzódó fogalmakat. Használja a DALL-E-t és az DALL-E 2-et, hogy képeket generáljon promptokból. Finomhangolja a DALL-E-t és az DALL-E 2-et egy egyéni adatkészleten.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.

Last Updated:

Online DALL-E 2 courses, Weekend DALL-E 2 courses, Evening DALL-E 2 training, DALL-E 2 boot camp, DALL-E 2 instructor-led, Weekend DALL-E 2 training, Evening DALL-E 2 courses, DALL-E 2 coaching, DALL-E 2 instructor, DALL-E 2 trainer, DALL-E 2 training courses, DALL-E 2 classes, DALL-E 2 on-site, DALL-E 2 private courses, DALL-E 2 one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions