Kurzusleírás

1. SZOCIÁLIS PROTOKOLL

  • A bemutatkozásokat magabiztosan és kiegyensúlyozottan
  • Üdvözlet és kézfogás
  • Hogyan legyünk jó házigazda és jó vendég
  • Business Kártyák
  • Pontosság

2. ÉTKEZÉSI ETIKETT

  • Szalvéta etikett
  • A „nehéz ételek” kezelésének technikái
  • Az öltözködési kód meghatározása
  • Express hála az étkezés után
  • Beszélgetés
  • Vendégek és ételpreferenciák

3. 90 PERC INTERAKTÍV

  • Étkezési etikett szociális készségek, asztali modor és új emberek megismerése.

Követelmények

KI KELL RÉSZVETNI

A kurzus célja, hogy azok számára, akik a nemzetközi üzleti piacra szeretnének belépni, üzleti tevékenységet folytassanak.

  • Exportkezelő
  • Nemzetközi Kereskedelmi Vezetők
  • Professzionális átalakítás
  • Közigazgatási ügyvezető
  • Friss diplomás
  • Vállalati képviselők
  • Új bérlő
  • Business Tulajdonos

 

 21 Hours

Résztvevők száma



Ár per résztvevő

Vélemények (5)

Rokon tanfolyam

Strategic Development: Thinking, Planning, Management and Leadership

35 Hours

Rokon kategóriák