CakePHP Kurzusok

CakePHP Kurzusok

A helyi, oktató által vezetett Live CakePHP tréningek interaktív gyakorlati gyakorlati tanácsokat mutatnak be, hogyan kell használni a CakePHP-t webes alkalmazások készítésére.

A CakePHP tréning "helyszíni élő tréning" vagy "távoli élő oktatás"-ként érhető el. Helyszíni élő képzést lehet végezni helyben az ügyfél telephelyén Magyarország vagy NobleProg vállalati képzési központok Magyarország. A távoli élő edzést interaktív, távoli asztal segítségével hajtják végre.

NobleProg--a helyi képzési szolgáltató

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
21 hours
Overview
Ez a kurzus célja, hogy segítse a közvetítő CakePHP fejlesztők számára a CakePHP fejlettebb szolgáltatásainak elérését A magyarázatok és a vezetett gyakorlat segítségével a résztvevők képesek lesznek jobb tulajdonságokat, stabilitást, biztonságot és bővíthetőséget megvalósítani meglévő és jövőbeli CakePHP projektjeikre Közönség CakePHP fejlesztők, akik szeretnék továbbfejleszteni tudásukat és fejlesztési készségüket A tanfolyam formátuma A CakePHP fejlett funkcióinak áttekintése, valamint mintaalkalmazás lépésről lépésre történő fejlesztése .
28 hours
Overview
Ez a kurzus azt tanítja a PHP fejlesztőknek, hogyan készítsenek funkcionális webes alkalmazásokat a népszerű CakePHP MVC webfejlesztési keretrendszer segítségével A kurzus az alapelveket és megközelítéseket tartalmazza, majd olyan fejlett témákba lép, amelyek elősegítik egy alkalmazás viselkedését, rugalmasságát és biztonságát A beszélgetések interaktívak és a tanulás praktikus és kézenfekvő Közönség A webes fejlesztők gyorsabban kívánják fejleszteni a webes alkalmazásokat A tanfolyam formátuma A CakePHP funkcióinak és lehetőségeinek áttekintése, valamint mintaalkalmazás lépésről lépésre történő fejlesztése .

Upcoming Courses

Weekend CakePHP courses, Evening CakePHP training, CakePHP boot camp, CakePHP instructor-led, Weekend CakePHP training, Evening CakePHP courses, CakePHP coaching, CakePHP instructor, CakePHP trainer, CakePHP training courses, CakePHP classes, CakePHP on-site, CakePHP private courses, CakePHP one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!