CakePHP Kurzusok

CakePHP Kurzusok

Local, instructor-led live CakePHP training courses demonstrate through interactive hands-on practice how to use CakePHP to create web applications.

CakePHP training is available as "onsite live training" or "remote live training". Onsite live CakePHP training can be carried out locally on customer premises in Magyarország or in NobleProg corporate training centers in Magyarország. Remote live training is carried out by way of an interactive, remote desktop.

NobleProg -- Your Local Training Provider

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
21 hours
Overview
Ez a kurzus célja, hogy segítse a közvetítő CakePHP fejlesztők számára a CakePHP fejlettebb szolgáltatásainak elérését A magyarázatok és a vezetett gyakorlat segítségével a résztvevők képesek lesznek jobb tulajdonságokat, stabilitást, biztonságot és bővíthetőséget megvalósítani meglévő és jövőbeli CakePHP projektjeikre Közönség CakePHP fejlesztők, akik szeretnék továbbfejleszteni tudásukat és fejlesztési készségüket A tanfolyam formátuma A CakePHP fejlett funkcióinak áttekintése, valamint mintaalkalmazás lépésről lépésre történő fejlesztése .
28 hours
Overview
Ez a tanfolyam a PHP fejlesztőket tanítja, hogy hogyan építsenek funkcionális webes alkalmazásokat a népszerű CakePHP MVC webfejlesztői keretrendszer segítségével. A tanfolyam magában foglalja a kezdet elvek és megközelítések, majd beköltözik a fejlett témák, amelyek segítenek növelni a viselkedését, rugalmasságát és biztonságát egy alkalmazás. A megbeszélések interaktívak és a tanulás praktikus és gyakorlati.

formátuma a kurzus

- Áttekintés a CakePHP funkcióin és képességeivel együtt egy mintaalkalmazás lépésenkénti fejlesztésével.
Weekend CakePHP courses, Evening CakePHP training, CakePHP boot camp, CakePHP instructor-led, Weekend CakePHP training, Evening CakePHP courses, CakePHP coaching, CakePHP instructor, CakePHP trainer, CakePHP training courses, CakePHP classes, CakePHP on-site, CakePHP private courses, CakePHP one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!