Bitcoin Kurzusok

Bitcoin Kurzusok

Local instructor-led live Bitcoin training courses in Magyarország.

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Bitcoin Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Bitcoin A bányászat az a folyamat, amikor új tranzakciókat adnak hozzá a blokklánc főkönyvhöz úgy, hogy azokat összetett kriptográfiai algoritmusokon keresztül ellenőrzik és megerősítik. Ez a tanfolyam a Bitcoin bányászat fejlett technikáit és stratégiáit tárgyalja. A résztvevők megtanulják, hogyan optimalizálják a bányászati műveleteket, fokozzák a biztonsági intézkedéseket, és mérsékeljék a bányászattal kapcsolatos kockázatokat és kihívásokat.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) közép- és haladó szintű résztvevőknek szól, akik szeretnék elmélyíteni tudásukat a Bitcoin bányászatról és a kapcsolódó technológiákról.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Alkalmazzon fejlett bányászati stratégiákat a nagyobb hatékonyság és jövedelmezőség érdekében. Egyedi bányászati szoftver fejlesztése és telepítése. Biztonságos bányászati műveletek tervezése és kezelése. A gyakori bányászati problémák elhárítása és a kockázatok csökkentése. Legyen naprakész a bányászati ágazat legújabb trendjeivel és innovációival.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
7 hours
Bitcoin A bányászat az a folyamat, amikor új tranzakciókat adnak hozzá a blokklánc főkönyvhöz úgy, hogy azokat összetett kriptográfiai algoritmusokon keresztül ellenőrzik és megerősítik. Ez a kurzus bemutatja a Bitcoin bányászat fogalmait, fontosságát a Bitcoin hálózatban, valamint a bányászat megkezdéséhez szükséges berendezéseket és szoftvereket.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) azon kezdő szintű résztvevőknek szól, akik szeretnének alapos ismereteket szerezni a Bitcoin bányászatról és a kapcsolódó technológiákról.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg a Bitcoin bányászat alapjait és szerepét a Bitcoin hálózatban. Bányászati hardver és szoftver beállítása és konfigurálása. Használjon bányászati szoftvert a bányászati medencékben való részvételhez és jutalmak megszerzéséhez. Ismerje meg a Bitcoin bányászat lehetséges kihívásait és azok enyhítésének módját.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
14 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at developers who wish to use Bitcoin to design and build custom applications integrated with bitcoin-based blockchain and cryptocurrency. By the end of this training, participants will be able to:
 • Set up the necessary development environment to start developing Bitcoin-based applications.
 • Understand the key concepts of Bitcoin and cryptocurrency in depth.
 • Understand the fundamentals of blockchain technology, use cases, and benefits.
 • Learn how to design a bitcoin-based blockchain.
 • Apply practical examples of Bitcoin scripting and stack-based programming.
 • Learn about the different transactions, security measures, and tools to interact with Bitcoin.

Last Updated:

Online Bitcoin courses, Weekend Bitcoin courses, Evening Bitcoin training, Bitcoin boot camp, Bitcoin instructor-led, Weekend Bitcoin training, Evening Bitcoin courses, Bitcoin coaching, Bitcoin instructor, Bitcoin trainer, Bitcoin training courses, Bitcoin classes, Bitcoin on-site, Bitcoin private courses, Bitcoin one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions