Bitcoin Kurzusok

Bitcoin Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Bitcoin tréningek interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet Bitcoint használni bitcoin alapú blokklánccal és kriptovalutával integrált egyedi alkalmazások tervezésére és készítésére. A Bitcoin képzés elérhető "online élő tréning" vagy "helyszíni élő képzés". Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Bitcoin Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Bitcoin A bányászat az a folyamat, amikor új tranzakciókat adnak hozzá a blokklánc főkönyvhöz úgy, hogy azokat összetett kriptográfiai algoritmusokon keresztül ellenőrzik és megerősítik. Ez a tanfolyam a Bitcoin bányászat fejlett technikáit és stratégiáit tárgyalja. A résztvevők megtanulják, hogyan optimalizálják a bányászati műveleteket, fokozzák a biztonsági intézkedéseket, és mérsékeljék a bányászattal kapcsolatos kockázatokat és kihívásokat.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) közép- és haladó szintű résztvevőknek szól, akik szeretnék elmélyíteni tudásukat a Bitcoin bányászatról és a kapcsolódó technológiákról.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Alkalmazzon fejlett bányászati stratégiákat a nagyobb hatékonyság és jövedelmezőség érdekében. Egyedi bányászati szoftver fejlesztése és telepítése. Biztonságos bányászati műveletek tervezése és kezelése. A gyakori bányászati problémák elhárítása és a kockázatok csökkentése. Legyen naprakész a bányászati ágazat legújabb trendjeivel és innovációival.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
7 hours
Bitcoin A bányászat az a folyamat, amikor új tranzakciókat adnak hozzá a blokklánc főkönyvhöz úgy, hogy azokat összetett kriptográfiai algoritmusokon keresztül ellenőrzik és megerősítik. Ez a kurzus bemutatja a Bitcoin bányászat fogalmait, fontosságát a Bitcoin hálózatban, valamint a bányászat megkezdéséhez szükséges berendezéseket és szoftvereket.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) azon kezdő szintű résztvevőknek szól, akik szeretnének alapos ismereteket szerezni a Bitcoin bányászatról és a kapcsolódó technológiákról.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg a Bitcoin bányászat alapjait és szerepét a Bitcoin hálózatban. Bányászati hardver és szoftver beállítása és konfigurálása. Használjon bányászati szoftvert a bányászati medencékben való részvételhez és jutalmak megszerzéséhez. Ismerje meg a Bitcoin bányászat lehetséges kihívásait és azok enyhítésének módját.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
14 hours
Bitcoin is a decentralized digital currency that uses peer-to-peer technology to facilitate online exchange of currencies, products, and services. This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at developers who wish to use Bitcoin to design and build custom applications integrated with bitcoin-based blockchain and cryptocurrency. By the end of this training, participants will be able to:
 • Set up the necessary development environment to start developing Bitcoin-based applications.
 • Understand the key concepts of Bitcoin and cryptocurrency in depth.
 • Understand the fundamentals of blockchain technology, use cases, and benefits.
 • Learn how to design a bitcoin-based blockchain.
 • Apply practical examples of Bitcoin scripting and stack-based programming.
 • Learn about the different transactions, security measures, and tools to interact with Bitcoin.
Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion.
 • Lots of exercises and practice.
 • Hands-on implementation in a live-lab environment.
Course Customization Options
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.

Last Updated:

Online Bitcoin courses, Weekend Bitcoin courses, Evening Bitcoin training, Bitcoin boot camp, Bitcoin instructor-led, Weekend Bitcoin training, Evening Bitcoin courses, Bitcoin coaching, Bitcoin instructor, Bitcoin trainer, Bitcoin training courses, Bitcoin classes, Bitcoin on-site, Bitcoin private courses, Bitcoin one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions