Augmented Reality (AR) Kurzusok

Augmented Reality (AR) Kurzusok

Helyi, oktatott élő Augmented Reality (AR) képzések interaktív megbeszéléseken és handson gyakorlatokon keresztül demonstrálják az AR alapjait és fejlett témáit Az AR edzés "helyszíni élő edzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

AR Subcategories

Augmented Reality (AR) Course Outlines

Kurzusnév
Duration
Overview
Kurzusnév
Duration
Overview
35 hours
Overview
Augmented Reality (AR) technológia integrálja a digitális képeket az objektumokkal a valódi szóban, javítva a felhasználó interakcióját a környezetükkel.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják a Augmented Reality (AR) technológiájának alapjait és a fő AR-termékeket, amikor lépnek át az AR mobil alkalmazások létrehozása során.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Fejlessze AR mobil alkalmazásokat
- Alkalmazza a képfelismerést és az objektumkövetést
- Használja a földrajzi helymeghatározási funkciót
- Ismerje meg az AR-tartalom ARAF-formátumát

Közönség

- vállalkozók
- Tartalom-előállítók, újságírók vagy tanárok
- Webes tervezők
- App fejlesztők

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
14 hours
Overview
Az Augmented Reality (AR) egy olyan technológia, amely javítja a felhasználói élményt a virtuális számítógépes elemek fizikai valósidejű környezetbe való keverésével Az AR elfogadása számos iparágban növekedést mutat Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan építsék az Augmented Reality Android alkalmazások különböző üzleti és ipari alkalmazásokhoz A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg az AR alapjait Telepítsen és konfiguráljon alapvető keretek és eszközöket AR alkalmazások kiépítéséhez, mint például a Vuforia és az Unity Hozzon létre egy AR Android alkalmazást, amely a számítógépen generált adatokat átfedi az élő valós adatain Az Augmented Reality Android alkalmazás hibaelhárítása, tesztelése és telepítése Közönség Fejlesztők mérnökök A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Ha erre a kurzusra személyre szabott képzést szeretne kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .
7 hours
Overview
Az ARKit egy új keretrendszer az Augmentált valóság (AR) élményeinek létrehozásához iPhone és iPad számára Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan fejlesszenek ki egy kiegészített valóságot (AR) alkalmazást iPhone és iPad számára A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Blend 2D vagy 3D digitális objektumokat és információkat a valós világ környezetével Vegyen fel alkalmazásokat a képernyőn túl, lehetővé téve számukra, hogy kölcsönhatásba lépjenek a valós világgal Használja az ARKit képességét a pozíciókövetéshez és a jelenet megértéséhez Integrálja az ARKit-et a SceneKit és a SpriteKit programmal Control renderelés a Metal 2-vel Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
Overview
Augmented Reality (AR) egy olyan technológia, amely javítja a felhasználói élményt azáltal, hogy a virtuális számítógéppel generált elemeket keveri a fizikai valós környezetbe. Az AR elfogadása a különféle iparágakban növekedést mutat. ThingWorx Studio egy eszköz skálázható AR-élmények gyors létrehozásához az üzleti életben.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet a kiterjesztett valóság mobil alkalmazásokat építeni különféle üzleti és ipari alkalmazásokhoz a ThingWorx Studio segítségével.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Telepítse és konfigurálja a ThingWorx Augmented Reality (AR) stúdiót
- Megérteni az AR alapjait
- Gyorsan készítsen egy AR-alkalmazást, amely a ThingWorx használatával a számítógép által generált adatokat az élő valós adatokkal ThingWorx
- Hibaelhárítás, tesztelés és telepítés egy kiterjesztett valóság mobil alkalmazáshoz a ThingWorx

Közönség

- Fejlesztők
- mérnökök
- Projektvezetők

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat

jegyzet

- Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
7 hours
Overview
Az Artoolkit egy nyílt forráskódú nyomkövető könyvtár az Augmented Reality (AR) alkalmazások létrehozásához Támogatja a Windows, Linux, Mac, Android és iOS Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan építsenek ki egy kibővített valóságos mobilalkalmazást az Artoolkit-tel A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Olyan mobilalkalmazás kifejlesztése, amely a virtuális képeket átfedi a valós világra A videó előfeldolgozása a világítás beállításához és a problémák megoldásához Integrálja az ARToolkit-ot harmadik féltől származó eszközök és funkcionalitással, beleértve az OpenCV, Unity, OpenSceneGraph és a mobileszköz GPS, iránytű és kamera kalibráló segédprogramjait Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Az ebben a kurzusban kifejlesztett mobil alkalmazás célzott Android és / vagy iOS célokat Ha szeretné kérni az Ön preferenciáját, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .
14 hours
Overview
Az Augmented Reality (AR) egy olyan technológia, amely javítja a felhasználói élményt a virtuális számítógépes elemek fizikai valósidejű környezetbe való keverésével Az AR elfogadása számos iparágban növekedést mutat Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan építsék ki az Augmented Reality alkalmazásokat a Windows platformot futtató eszközökön különböző üzleti és ipari alkalmazásokhoz A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg az AR alapjait Az alapvető keretek és eszközök telepítése és konfigurálása (Vuforia SDK, Unity játékmotor stb Hozzon létre egy AR alkalmazást, amely a számítógépen generált adatokat átfedi az élő valós adatain keresztül Hibaelhárítás, tesztelés és telepítés egy Augmented Reality alkalmazás Windows rendszeren Közönség Fejlesztők mérnökök A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Ha erre a kurzusra személyre szabott képzést szeretne kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .
14 hours
Overview
Internet of Things (IoT) egy feltörekvő technológiai tartomány, amely vezeték nélkül összeköti a fizikai tárgyakat és a szoftveralkalmazásokat a távoli érzékelés és vezérlés érdekében. Augmented Reality (AR) egy olyan technológia, amely javítja a felhasználói élményt azáltal, hogy a virtuális számítógéppel generált elemeket keveri a fizikai valós környezetbe. Az AR lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy valós idejű és valós információt biztosítsanak a felhasználók számára. Ez két olyan technológia, amelyek gyorsan növekvő alkalmazási arányt tapasztaltak több iparágban.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják a tárgyak internete és az AR alapjait, és ezeket a tanulásokat alkalmazzák szervezeteik működésére és stratégiáira.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Megérteni a tárgyak internete és az AR alapjait
- Tudja meg, hogyan működik az internet és az AR technológiák
- Tudja meg, hogy az internet és az AR technológiák hogyan alkalmazhatók üzleti stratégiájukban
- Tegyen tájékozott üzleti döntéseket az internet és az AR kapcsán

Közönség

- Menedzserek
- vállalkozók

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat

jegyzet

- Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
21 hours
Overview
Ez az AR általános bevezetése, amelyet mélyebb és célzott 2 napos tanfolyam követhet.
7 hours
Overview
A ThingWorx Studio olyan eszköz, amely gyorsan skálázható AR (Augmented Reality) élményt nyújt az üzleti élet számára Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják használni a ThingWorx Stúdió használatát az AR tapasztalatok és kölcsönhatások szerzői számára az ipari vállalkozások számára A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: A 3D és a IoT használatával növeljék a valósághű élményeket Használja az AR-t a hatékonyság növelésére, jobb termékek kiépítésére és biztonságosabb, produktívabb munkavállalók biztosítására Hozzon létre tartalmat okostelefonokhoz, táblagépekhez és hordozható eszközökhöz, például a HoloLens-hez Alkalmazza az AR technológiát és technikákat a gyártás, összeszerelés és üzemeltetés, valamint az értékesítés és a szervizelés folyamataira Közönség Üzleti érdekeltek (kódolás nélkül) A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
Overview
Augmented Reality (AR) egy olyan technológia, amely javítja a felhasználói élményt azáltal, hogy a virtuális számítógéppel generált elemeket keveri a fizikai valós környezetbe. Az AR elfogadása a különféle iparágakban növekedést mutat.

Unity egy platformközi játékmotor 2D és 3D játékok és szimulációk fejlesztésére. Vuforia olyan eszköz, amely lehetővé teszi az AR tapasztalatainak fejlesztését az Unity .

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet kiterjesztett valóság alkalmazásokat készíteni különféle üzleti és ipari alkalmazásokhoz a Vuforia és a Unity .

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Megérteni az AR alapjait.
- Telepítse és konfigurálja a Vuforia és a Unity Vuforia .
- Vuforia létre egy AR alkalmazást, amely a Vuforia és a Unity használatával a számítógép által generált adatokat élő valós adatokkal Vuforia .
- Hibakeresés, tesztelés és telepítés egy kiterjesztett valóság mobil alkalmazás számára.

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat

jegyzet

- Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
Weekend AR (Augmented Reality) courses, Evening Augmented Reality (AR) training, Augmented Reality (AR) boot camp, AR instructor-led, Weekend AR (Augmented Reality) training, Evening AR courses, AR coaching, Augmented Reality instructor, AR (Augmented Reality) trainer, Augmented Reality (AR) training courses, AR (Augmented Reality) classes, Augmented Reality (AR) on-site, Augmented Reality (AR) private courses, Augmented Reality one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!