Apache Spark MLlib Kurzusok

Apache Spark MLlib Kurzusok

Helyi, oktatott élő Apache Spark MLlib tréningek interaktív megbeszéléseken és kéziratokon keresztül demonstrálják az Apache Spark MLlib alapjait és fejlett témáit Az Apache Spark MLlib edzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Apache Spark MLlib Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
Összefoglaló
This course is aimed at developers and data scientists who wish to understand and implement AI within their applications. Special focus is given to Data Analysis, Distributed AI and NLP.
35 hours
Összefoglaló
Az MLlib a Spark gépi tanulási (ML) könyvtára. Célja, hogy a gyakorlati gépi tanulás méretezhető és egyszerű legyen. Közös tanulási algoritmusokból és segédprogramokból áll, beleértve a besorolást, a regressziót, a klaszterezést, az együttműködő szűrést, a dimenziócsökkentést, valamint az alacsonyabb szintű optimalizálási primitíveket és a magasabb szintű csővezeték API-kat.

Ez két csomagra oszlik:

-

A spark.mllib tartalmazza az RDD-re épített eredeti API-t.

-

A spark.ml magasabb szintű API-t kínál, amely a DataFrames tetején épült ML-csővezetékek építéséhez.

Közönség

Ez a tanfolyam olyan mérnökökre és fejlesztőkre irányul, akik egy beépített gépkönyvtárat kívánnak használni az Apache Spark
Online Spark MLlib courses, Weekend Apache Spark MLlib courses, Evening Apache Spark MLlib training, Spark MLlib boot camp, Spark MLlib instructor-led, Weekend Spark MLlib training, Evening Spark MLlib courses, Apache Spark MLlib coaching, Spark MLlib instructor, Apache Spark MLlib trainer, Spark MLlib training courses, Apache Spark MLlib classes, Apache Spark MLlib on-site, Apache Spark MLlib private courses, Apache Spark MLlib one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions