Apache SINGA Kurzusok

Apache SINGA Kurzusok

Helyi, oktatott élő Apache SINGA tanfolyamok interaktív megbeszélésen és handson gyakorlatokon keresztül demonstrálják az Apache SINGA alapjait és fejlett témáit Az Apache SINGA tréning "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Apache SINGA Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
Összefoglaló
A SINGA egy általánosan elterjedt mély tanulási platform, amely nagy mélyreható tanulási modellek képzését teszi lehetővé nagy adatkészletek felett. A réteg absztrakción alapuló intuitív programozási modellvel van kialakítva. Számos népszerű mély tanulási modellt támogatnak, nevezetesen előremutató modelleket, beleértve a konvolúciós neurális hálózatokat (CNN), az energiamodelleket, mint a korlátozott Boltzmann gép (RBM), és az ismétlődő neurális hálózatokat (RNN). Számos beépített réteg biztosított a felhasználók számára. A SINGA architektúra elég rugalmas ahhoz, hogy szinkron, aszinkron és hibrid képzési kereteket futtasson. A SINGA támogatja a különböző idegháló-partíciós sémákat is, hogy párhuzamosítsák a nagy modellek képzését, nevezetesen a kötegdimenzió, a jellemző dimenzió vagy a hibrid particionálás megosztását.

Közönség

Ez a kurzus olyan kutatókra, mérnökökre és fejlesztőkre irányul, akik az Apache SINGA t mély tanulási keretként kívánják felhasználni.

A kurzus befejezése után a küldöttek:

- megértsék a SINGA struktúráját és telepítési mechanizmusait
- képesnek kell lennie telepítési / gyártási környezet / architektúra feladatok és konfiguráció elvégzésére
- képesnek kell lennie a kód minőségének értékelésére, hibakeresésre, megfigyelésre
- képesnek kell lennie a fejlett gyártás, például a képzési modellek, a beágyazási feltételek, a grafikonok és a naplózás megvalósítására

Upcoming SINGA Courses

Online SINGA courses, Weekend Apache SINGA courses, Evening Apache SINGA training, SINGA boot camp, SINGA instructor-led, Weekend SINGA training, Evening SINGA courses, Apache SINGA coaching, SINGA instructor, Apache SINGA trainer, SINGA training courses, Apache SINGA classes, Apache SINGA on-site, Apache SINGA private courses, Apache SINGA one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions