Apache Ambari Kurzusok

Apache Ambari Kurzusok

Helyi, oktató által vezetett élő Apache Ambari képzések bizonyítani az interaktív gyakorlati gyakorlati a kezelési eszközök és gyakorlatok által nyújtott Ambari sikeresen kezelni Hadoop klaszterek.

Az ambari tréning "helyszíni élő tréningként" vagy "távoli élő tréningként" áll rendelkezésre. Helyben, a Magyarország-ban vagy a NobleProg vállalati tréningközpontokban, a helyszínen végezhető élő oktatás. Magyarország. A távoli, élő oktatást interaktív, távoli asztal útján végzik.

NobleProg--a helyi tréning szolgáltató

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
21 hours
Overview
Az Apache Ambari egy nyílt forráskódú menedzsment platform az Apache Hadoop klaszterek biztosításához, kezeléséhez, felügyeletéhez és biztosításához Ebben az oktatott élő képzésben a résztvevők megtanulják az Ambari által biztosított menedzsment eszközöket és gyakorlatokat a Hadoop klaszterek sikeres kezelésére A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Állítson be egy élő Big Data clustert Ambari segítségével Alkalmazza az Ambari fejlett funkcióit és funkcióit a különféle használati esetekre A csomópontok szükség szerinti hozzáadása és eltávolítása Javítsa a Hadoop fürt teljesítményét a hangolás és a csípés révén Közönség DevOps Rendszergazdák DBA Hadoop tesztelő szakemberek A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .

Upcoming Courses

Weekend Apache Ambari courses, Evening Apache Ambari training, Apache Ambari boot camp, Apache Ambari instructor-led, Weekend Apache Ambari training, Evening Apache Ambari courses, Apache Ambari coaching, Apache Ambari instructor, Apache Ambari trainer, Apache Ambari training courses, Apache Ambari classes, Apache Ambari on-site, Apache Ambari private courses, Apache Ambari one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!